A harmadosztályú bajnokság 5. csoportjának második helyezett csapata érkezik Csíkszeredába.

A Máramaros megyei Lénárdfalvi SK eddigi mérlege öt győzelem és két vereség. Kíváncsiak voltunk Valentin Suciu vezetőedző, miként vélekedik a csoport rangadójával kapcsolatosan:

A Lénárdfalvi SK ellen kikre számíthat, van sérült vagy eltiltott játékosunk?

„Eltiltott játékosunk nincs, viszont sérültjeink sajnos többen is vannak. Csürös Attila, Bajkó Barna, Hodgyai László, Berde István és Antal Barna sem 100%-os. Van, akinél nem olyan nagy a baj, de elővigyázatosságból inkább pihentetjük őket.”

Az ellenfél csapatának mérlege öt győzelem és két vereség, mire számíthatunk?

„Remélem, hogy meglesz a harmadik vereségük is. Információink szerint tapasztalt játékosok alkotják a Lénárdfalvi SK csapatát, ezért hiába nézzük az elmúlt forduló eredményét, ahol a Kolozsvári CFR 2 elég rendesen megverte őket, mert egyik meccs sem talál a másikkal. Általában a sebzett vad veszélyesebb, de remélem megtudjuk szelidíteni őket és győzni tudunk.”

Van kiemelkedő játékosa a Lénárdfalvi SK-nak, aki megnehezítheti a dolgunkat?

„Nem emelnék ki senkit, de csapatként veszélyesek, mert több játékosnak is van tapasztalata a másodosztályban és harmadosztályban, sőt a kapusuk nemrég még az első ligában a Kolozsvári CFR-nél védett. De, én bízom a csapatban és a játékosokban, hogy odafogják tenni magukat a mérkőzésen és a három pontot itthon tudjuk tartani.”

Az FK Csíkszereda – Lénárdfalvi SK összecsapás holnap (pénteken) 15 órakor kezdődik.