Nem sikerült jól a szombati nap Elitligás csapataink számára.

U17-es csapatunk Temesváron vendégszerepelt és hiába játszott jól, mégis kikapott. Dusinszki Zoltán csapata egy gólnélküli első félidőt követően is sokáig partiban volt, de ezúttal pont nélkül tért haza.

Temesvári LPS – FK Csíkszereda 3:0 (0:0)

FK Csíkszereda U17: Albert – Rácz, Gyerő, Gergely, Lázár – Casiadi, Csala, Pálhegyi – Botorok, Suciu, Corbu. Játszott még: Incze, Albu.

Dusinszki Zoltán vezetőedző nyilatkozata:

“70 percig egy kiegyensúlyozott mérkőzést játszottunk, ahol mindkét csapatnak megvoltak a helyzetei. A 70. percben egy jobboldali egyéni akció után a védelmünk mögé sikerült kerülni az ellenfélnek és a beadást közelről a kapuba rúgni. Ekkor megpróbáltunk váltani egy kicsit többet reszkirozni, de ez lett a vesztünk mert rövid időn belül egy egyéni hiba után megkaptuk a második gólt és innentől kezdve már nem igazán volt esélyünk. Megérdemelten győzött a hazai csapat, csak az eredmény nem tükrözi a pályán látottakat.”

U18-as csapatunknak sajnos ezúttal sem sikerült a pontszerzés, fiataljaink közel álltak ugyan a döntetlenhez, de minimális különbséggel kikaptak.

Petrosport Ploieşti U19 – U18 FK Csíkszereda 1-0 (1-0)

FK Csíkszereda U18: Bartók – Rácz (Tóth) -Badi – Csog – Szabó, Incze – Kőváry, Ferencz (Szakács) – Mihály – Pap (Keresztes) Kurkó.

Edzők: Kincses Ádám és Gál Ervin.