Esőben és hűvös őszi időben vette kezdetét az Arges megyei Mioveni városában az FK Csíkszereda második ligás bajnoki mérkőzése.

Valentin Suciu legényei jól kezdték a meccset, bátran játszottak és több helyzetet is kidolgoztak. A 8. percben Schieb tört be a tizenhatosba és gyorsaságával megverte Oanceat, majd remekül gurított Rotar elé, aki a jobb alsóba rúgta és megszerezte első gólját: 0-1.

A 12. percben Eder labdaszerzését követően Rotar ezúttal mellé rúgja, majd néhány másodperccel később Schieb is helyzetbe kerül, lövésébe a kapus épp annyira ér bele, hogy lassítani tudja a megpattanó labdát és Oancea végül tisztázni tud. Hét perc múlva ismét Schieb lódul meg a baloldalon és nagyszerűen gurít Bauzának, aki eléri ugyan a labdát, de lövésébe belecsúszik egy Mioveni védő. A 31. percben a hazai csapat is felébred, Isfan távoli lövése erős, de szerencsénkre fölé száll. A 35. percben Rusu tör be a tizenhatosba, Gyenge érkezik, de szerelését a játékvezető szabálytalannak ítéli meg, büntető. A tizenegyest Rusu értékesíti: 1-1.

Az első félidő vége előtt Massaro lövését Gyenge nem tudja megfogni, a kipattanóra Rusu csap le, lövését Apró a gólvonalról rúgja ki, hatalmas mentés.

Szünet után az 51. percben Rotar kissé könnyedén kapja meg második sárgalapját, így tíz emberrel marad a csapat. Az emberhátrány ellenére az 59. percben Jebari fut el a jobbszélen, a tizenhatosba is jó iramban tör be, de végül egy védő csúszik oda neki és megállítja. A 66. percben Rusu lövése veszélyesen száll kapura, Gyenge szögletre tolja, majd a sarokrúgást követően Iacob közeli lövése fölé megy. A folytatásban Eder cselez nagyon jól és lövése ugyan megpattan egy védőn, ráadásul a kipattanó Csürös elé kerül, aki jó erővel rúg a labdába, de sajnos mellé megy. 43 percen át emberhátrányban volt kénytelen játszani csapatunk, de nagyot küzdve pontot szerzett a Mioveni otthonában és sorozatban ötödik mérkőzésén is veretlen maradt.

CS Mioveni – FK Csíkszereda 1:1 (1:1)

Gólszerzők: Rotar (8.)., illetve Rusu (büntetőből 36.).

Kiállítva: Rotar (51.)

FK Csíkszereda: Gyenge – Takács, Kelemen, Apró, Bor (Palmes 73.), Csürös, Eder (Pintér 90+3), Jebari (Savin 73.), Schieb (Bara 90+2), Rotar, Bauza.