Tizenhat csapatot felvonultató rangos labdarúgótornán vett részt az FK Csíkszereda 2003/2004-es csapata Sepsiszentgyörgyön. Az Incze Tibor által felkészített csíki kisfocisok miután szombaton megnyerték a Csíkszereda-kupa első helyét minkét korosztályban, másnap már egy közös csapattal vettek részt a háromszéki tornán.

A csíki csapat annak ellenére, hogy fáradtabban érkezett, mint a többi gárda, remekül szerepelt. A csoportkört veretlenül és kapott gól nélkül hozták le. A csoportkörben többek közt két vállra fektették az ország élvonalába tartozó Brassói Bentát is. Az elődöntőben a Brassói Corona-Tampa következett, akiket büntetők után tudták legyűrni. A finálét a házigazda Sepsiszentgyörgyi OSK-val játszották, akik ellen szintén remekül játszottak, de egygólos vereséget szenvedtek. A helyszíni beszámolók szerint a hazai csapat nagyon kevés alkalommal tudott átjönni a csíki térfélre, míg az FK játékosai nem kevesebb mint kilenc alkalommal találták el a kapufát.

Eredmények:
csoportkör: FK Csíkszereda – Kézdivásárhely 3–0, FK Csíkszereda – Brassói Steagul Roşu 5–0, FK Csíkszereda – Brassói Benta 1–0; az elődöntőben: FK Csíkszereda – Brassói Corona-Tampa 3–2 (büntetők után); a döntőben: FK Csíkszereda – Sepsiszentgyörgyi OSK 1–2.