Megnyerte a Mihai Ivancescu tornát Brassóban az FK Csíkszereda U8-as csapata.

Bucsi Károly edző vezetésével fiataljaink minden mérkőzést megnyertek és a döntőben egy góllal bizonyultak jobbnak a Sepsi Jövő ellen. Eredmények: 

FK Csíkszereda – Junior Brassó 4:1

FK Csíkszereda – Brassói Korona 3:1

FK Csíkszereda – Sepsi OSK 5:2

Elődöntő: FK Csíkszereda – Fogaras 3:1

Döntő: FK Csíkszereda – Sepsi Jövő 3:2

FK Csíkszereda: Girbea Alex, Csató Kovács Máté, Deák Kristóf,  Ferencz Kristóf, Kelemen Ákos, Szabó Ákos, Keresztes Kevin, Fogas Dominik, Forró Patrik és Bajkó Miklós. A bajnokságban még játszottak: Nagy Ottó, Nagy Márk, Marucza Kristóf és Tóth Zalán.

64299182_936944536515615_4822233480010137600_n

Bucsi Károly edző értékelője:

“Egy nagyon jó minőségű füves pályán játszottuk a mérkőzéseket 30 fokos melegben, ami nem jelentett előnyt a számunkra. Az első játéknapon ez meg is látszott a  játékunkon, nem úgy gurult, és pattant a labda, ahogy mi megszoktuk a műfüves pályán. Ennek ellenére mindhárom mérkőzésünket megnyertük a csoportban, így csoportelsőként jutottunk a hétfői elődöntőbe, ahol a Fogaras csapatával harcoltunk a döntőbe jutásért. Ezen a mérkőzésen öröm volt nézni, ahogy fociztak a srácok. Egy magabiztos, szép és látványos játékkal győztük le ellenfelünket, ahol egy percig sem volt kérdéses, hogy ki jut a döntőbe. Ott már sokkal nehezebb dolgunk volt, de a fiúk megmutatták, hogy egy olyan csapatot is letudnak győzni, amely nemcsak fizikálisan, hanem egyéni képességekben is fölöttünk volt. Gratulálok a csapatomnak, dicséret illet minden játékost és nemcsak az ezen a tornán elért eredményekért, hanem az egész évi munkájukért, hisz a megyei bajnoki cím mellett az eddigi hat tornán öt első és egy második helyezést értek el.”