U 16-os csapatunk csoportja első helyén végzett a Tatrangon zajló nemzetközi felkészülési tornán, miután pénteken délben 3–0-ra legyőzte az Ilfov megyei Popești Leordeni gárdáját. Góljainkon Sándor Raul, Bíró Tamás és Sikó Zoltán osztozott.

Zöld Péter és Gál Ervin csapata az A-csoportban korábban a Brassói Steagul Roșut szintén 3–0-ra verte, míg a Brassói Celtával 2–2-es döntetlent játszott.

Az csak este derül ki, hogy a szombati elődöntőben ki lesz az ellenfelünk a 11. kiírásánál járó Brassó Kupán. A B-csoport második helyzettjével mérkőzünk majd a döntőbe kerülésért, a lehetséges ellenfelek a Sepsi OSK  és az Aradi Viitorul.

Zöld Péter: „Az eredmények tekintetében elégedett vagyok, a játékunk is kezd összeállni. A srácok még most ismerkednek egymással, és én is velük, mivel csak két hete vagyok a klubnál. Érdekes módon a döntetlennel végződött első meccsünkön játszottunk a legjobban, míg az utolsó meccsen a 3–0-s győzelem ellenére is sok volt a hiba, a pontatlan passz. Biztató viszont, hogy az önbizalom, bátorság terén jól állnak a fiúk, bár sokat kell még fejlődni, van mire építeni a jövőben.”

Frissítés: Pénteken U15-ös csapatunk is pályára lépett a tornán. Utolsó csoportmeccsünkön Csedő Szilárd góljával 1–0-ra nyertünk a Pro Team Bukarest ellen. Ábrahám Andor fiai továbbra is veretlenek Tatrangon, ahol a Brassói Celtát 4–0-ra, a Bukaresti Steauát 1–0-ra győzték le, míg a bolgár Spartak Plevennel gól nélküli döntetlent játszottak.

fotó: Brasov Cup/Facebook