Hazai pályán veszített pontokat az FK Csíkszereda U19-es csapata az Elitligában.

Dusinszki Zoltán és Albert István legényei jól kezdték a mérkőzést és már a 6. percben vezetést szereztek. Szünetig még rengeteg helyzetet ki dolgoztak, de több gólra nem futotta. A második játékrészben növelhette volna előnyét az FK, de a játékvezető nem adott meg egy büntetőt, majd ezt követően a vendégek éltek a lehetőséggel és kiegyenlítettek. Akadémistáink helyzetet helyzetre halmoztak, de a befejezéseknél mindannyiszor szenvedtek és ez megbosszulta magát, mert a bukarestiek berúgták helyzeteiket és két góllal elhúztak. Az már csak hab volt a tortán, hogy a játékvezető egy kétes helyzetnél a 72. percben Rácz Bencét kiállította, így a piros-feketék tíz emberrel fejezték be.

U19-es Elitliga: FK Csíkszereda – Sport Team Bukarest 1:3 (1:0)

Gólszerző: Botorok (6.).

Piroslap: Rácz Bence (72.)

FK Csíkszereda: Albert – Baga, Rácz, Gergely, Partene, Szondi, Máthis, Lázár, Botorok, Bencze, Corbu. Cserék: Rácz Bence és Incze Zsombor.

Dusinszki Zoltán vezetőedző nyilatkozata:

“A mai mérkőzés, ahogy a szerdai is a mi kezünkben volt. Gyorsan megszereztük a vezetést, utána 4-5 ziccer helyzetet kihagytunk és ahogy várható volt a mérkőzés utolsó harmadában fizikálisan is vissza estünk, ezt tetézte még a piros lapos kiállítás is. Az elmúlt két mérkőzést úgy kaptuk ki, hogy 1-1 gólt szereztünk és 5-5 nagy gólhelyzetet kihagytunk. Ezzel a helyzet kihasználással az Elitligában nem tudunk mérkőzésket nyerni.”