Egy nap alatt kétszer is a Bukaresti Dinamó volt az FK Csíkszereda ellenfele, de egyik csapatunk sem bírt a fővárosiakkal.

Elsőként U19-es csapatunk futott bele egy vereségbe, amelynek egyik oka a hiányos keret volt.

U19 Elitliga: FK Csíkszereda – Bukaresti Dinamo 1:4 (0:2)

Gólszerző: Incze.

FK Csíkszereda: Bartók – Baga, Csala, Rácz, Bence, Partene – Rácz, Barna, Casiadi, Máthis – Szfárli, Incze, Bencze. Játszott még: Botorok, Gyerő, Erőss, Pálhegyi.

Dusinszki Zoltán vezetőedző nyilatkozata:

“Nagyon erős ellenféllel találkoztunk a mai mérkőzésen, ami a kezdőcsapatunkat illeti 5 helyen kellett cserélni az elmúlt forduló kezdőcsapatához képest. Van aki a válogatottban, vagy épp a felnőtt keretben volt és emellett sérültünk is volt, aki nem tudott a mai mérkőzésen a rendelkezésünkre állni. Én így is bizakodó voltam és ha jobban le tudjuk kezelni a bal oldali támadójukat akkor talán egy pozitív eredményt is elérhettünk volna. Mivel nem tudtuk a védekező feladatokat megoldani, az ellenfél sokszor meg tudott lépni a jobb oldalunkon ezért azt kell mondanom, hogy egy megérdemelt győzelmet szereztek. Sajnálom, hogy nem tudtunk egy pontosabb játékot produkálni, de a mai játékunk ilyen eredményre volt elég. Ki kell elemezni a hibákat és menni kell tovább.”

A mérkőzés összefoglalóját az alábbiakban láthatja:

A nap második Dinamó elleni összecsapása sem hozott csíki sikert, ezúttal az eddigi veretlen U17-es együttesünk szakította meg épp hazai pályán ezt a sorozatot. Kurucsai Milán legényei félidőben még vezettek, de szünet után az ellenfél kétszer is betalált és behúzta a három pontot.

U17 Elitliga: FK Csíkszereda – Bukaresti Dinamó 1:2 (1:0)

Gólszerző: Bontas.

FK Csíkszereda: Karácsony – Veres, Szin, Veregut, Bujdosó, Balázs, Demeter, Szabó, Barabás, Finna, Bontas. Cserék: Szakács, Biró, Bóni.

A mérkőzés összefoglalóját az alábbiakban láthatja: