Nem a terveknek megfelelően fejezték be a borszéki edzőtábort az FK Csíkszereda 3. ligás focistái: a Szászrégeni Lendület visszamondta a tervezett felkészülési találkozót. Más ellenfelet kerestek.

Befejeződött az FK Csíkszereda labdarúgócsapatának egyhetes borszéki edzőtábora. A labdarúgó 3. Liga augusztus 29-ei rajtjára készülő csíki labdarúgók hétfőtől itthon edzenek.

 A focisok napi 2-3 edzést végeztek, az edzőtábort pedig egy felkészülési mérkőzéssel zárták volna, ám a leegyeztetett meccs végül elmaradt, mivel a szintén harmadik ligás Szászrégeni Lendület visszamondta a találkozót. Az FK így sem maradt mérkőzés nélkül, ugyanis fociztak egyet a körzeti bajnokságban szereplő Gyergyótölgyesi SE-vel, amelyet 8-1-re legyőztek (a csíki gólszerzők: Moldován 4, Csűrös, Györgyi, Teut és Tankó). Játszottak még egy találkozót: Maroshévízen gól nélküli döntetlent értek el a Maros megyei 4. Liga élmezőnyéhez tartozó Marosoroszfalvi Maros csapattal.

További felkészülési találkozók

Az FK Csíkszereda szerdán 18 órától Zágonban a helyi, szintén 3. ligás csapat ellen lép pályára, majd augusztus 22-én délelőtt 11 órától a 2. ligás Brassói FC-vel focizik.