Utolsó felkészülési mérkőzésén kétgólos vereséget szenvedett péntek délután az FK Csíkszereda harmadik ligás labdarúgó együttese a Szászhermányi Testvériség ellen. Ilyés Róbert edző-játékos elégedetlen volt a mutatott játékkal és aggódva tekint a hétvégén kezdődő harmadik ligás rajt elé.

Kétgólos vereséget szenvedett az FK Csíkszereda harmadik ligás együttese utolsó felkészülési mérkőzésén. Az Albu László-Ilyés Róbert által dirigált csíki csapat ellenfele a Brassó megyei bajnokságot a Keresztényfalvával és Zernyesttel holtversenyben vezető Szászhermányi Testvériség együttese volt. Az FK az első félidőben már egygólos hátrányba került majd a második félidőben újabb gólt kapott, anélkül, hogy azokra válaszolni tudott volna.

Ilyés Róbert egyáltalán nem volt megelégedve a látottakkal: „Egy újabb gyenge színvonalú mérkőzésen, újabb vereséget szenvedtünk. Nem ismerek a csapatra. Egyáltalán nem azt a játékot nyújtjuk, amelyet elvárnék, de még meg sem közelítjük azt, amilyet az ősszel mutattunk a bajnokságban.”

Az FK Csíkszereda számára március 7-én rajtol a harmadik ligás rajt. A csapat a Sporting Liesti otthonában kezd.

Eredmény
FK Csíkszereda – Szászhermányi Testvériség 0–2 (0–1).
Az FK felállítása: Husar – Majzik, Székely, Lőrincz, Tóth Tibor, Gál, Ilyés, Csűrös, Czimbalmos, Bajkó, Fodor. Csere: Dávid, Szöllősi, Kicsi, Tóth Tamás, Kovács, Szőcs, Gergely, Tankó.