Hétközi fordulóval folytatódott a román ifjúsági labdarúgó-bajnokság. Az FK Csíkszereda U18-as, illetve U16-os csapatai a Szászrégeni Lucian Blaga korosztályos együtteseit fogadták. Azt már előre lehetett borítékolni, hogy, ha nem is könnyen, de a csíki csapatok be fogják húzni mindkét összecsapást.

A papírforma nem is borult. Az U18-as csapat esélyt sem adott az ellenfélnek és gyakorlatilag már a szünetben eldöntötte az összecsapás végkimenetelét. A félidőben hárommal vezettek és a végére hétgólos győzelmet arattak.

Az U16-osok mérkőzése kiegyenlített játékot hozott. Az összecsapást a remekül játszó hazai középpálya döntötte el. A fiatalok remekül járatták a labdát és ritkán adtak lehetőséget az ellenfélnek, hogy kibontakozzanak. A vége kétgólos győzelem lett.

Mindkét csíki csapat jó formában van, hiszen az elmúlt három mérkőzést behúzták. Hétvégén, szombaton, a Brassói Brasovia vendégei lesznek. A brassói csapatok közül az U18-as a csoport élmezőnyéhez tartozik, míg az U16-os a táblázat végén áll, mindössze négy megszerzett ponttal.

U18-as korosztály
FK Csíkszereda – Szászrégeni Lucuan Blaga 7–0 (3–0)
Gólszerzők: Gál Csaba 3, Kurkó Márk 2, Raffael Krisztián, Szabó Géza 1-1.

U16-os korosztály
FK Csíkszereda – Szászrégeni Lucian Blaga 3–1 (2–0)
Gólszerzők: Csifó István 2, Sebastian Silion 1.