fbpx

Ajánlja fel adója 2%-át

Ajánlja fel adója 2%-át a Futball Klub Csíkszeredának

Az Adóügyi Törvénykönyv 571/2003-as számú törvény 57. szakaszának (4) bekezdése értelmében minden jövedelemmel rendelkező állampolgárnak lehetősége van felajánlani jövedelemadójának 2 százalékát olyan civil szervezetek számára, amelyek tevékenységét támogatni kívánja. Amennyiben nem élnek ezzel a lehetőséggel, ez az összeg az államkasszába kerül.

A Futball Klub Csíkszereda vezetősége azzal a kéréssel fordul klubunk szurkolói, szimpatizánsai, futballistáink szülei, nagyszülei felé, hogy a jogszabály adta lehetőségekkel élve támogassák a székelyföldi labdarúgás fejlődését.

A felajánlással elősegítik a számos fiatal labdarúgó tehetséget oktató FK Csíkszereda szakmai munkáját. A felajánlás nem jelent Önöknek többlet kiadást, nem csökkenti a jövedelmet, azaz nem kerül semmibe, de hozzájárul az államkasszába befizetett adók hatékony felhasználásához és klubunk működéséhez.

A felajánláshoz a 230 számú formanyomtatvány kitöltése szükséges, amely ezen a linken letölthető. Kérjük, kitöltés után juttassa el székhelyünkre, vagy adja át valamelyik munkatársunknak! A nyomtatványok leadhatók a területileg illetékes Adóügyi Hivatalhoz (ANAF) is. Leadási határidő 2023. május 25.

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!