Nem sikerült a pontszerzés U19-es csapatunknak Kolozsváron, ahol hiába vezettünk, a végjátékot elbuktuk.

Az UEFA Youth League miatt elhalasztott 6. fordulóbeli mérkőzésünket pótoltuk ma és Szabó Andor szabadrúgásgóljával egygólos előnnyel mehettünk szünetre. A második félidőben Szakács és Finna révén is adódott még helyzetünk, de ezeket nem rúgtuk be és a hazai csapat jobban bírta a hajrát, tíz perc alatt megfordították a mérkőzést.

Demény Norbert vezetőedző úgy érezte az ellenfél szervezettebben játszott:

“Nem tűnt frissnek a csapat és éreztem, hogy ez nem lesz elegendő. Az ellenfél nem igazán hagyott teret nekünk, dinamikusan és célratörően játszottak. A pálya nem tette lehetővé a kombinatív játékot. Ennek ellenére egy szép szabadrúgásgóllal sikerült megszerezni a vezetést, de aztán a végjátékban két védelmi hibából gólt kaptunk. Úgy érzem, hogy a helyzeteinknél a jó érkezések hiányoztak és az ellenfél jobban fókuszált, de természetesen ez nem mentesít minket a vereség alól. Szombatig össze kell szednünk magunkat és nyernünk kell.”

U19-es Elit Liga, Nyugati-csoport, 6. forduló: Kolozsvári CFR – FK Csíkszereda 2:1 (0:1)

Gólszerző: Man (75.), Todoran (85.), illetve Szabó (46.).

Sárga lap: Man (64.), Stănilă (87.), Todoran (89.), illetve Karácsony (87.).

FK Csíkszereda: Karácsony – Precup (Harangozó 46.), Vereguț, Ketesdi, Bujdosó, Bóni, Szabó, Csala (Bóné 60.), Sándor (Kecskés 46.), EL-Sawy (Szakács 80.), Finna (Biró 60.).

Kolozsvári CFR: Panzariu – Mistode, Stretea, Kun, Stoian, Man, Giulio, Ianis, Todoran, Stănilă, Leata.

Akadémistáink szombaton 10 órakor az Aradi UTA-t fogadják.