Magabiztos győzelemmel kezdte a tavaszt U15-ös, elitligás csapatunk. Fazakas Tibor együttese Gyergyószentmiklóson aratott négy gólos diadalt.

Folytatódott a bajnokság U15-ös, elitligás csapatunk számára, a fiúk a Gyergyószentmiklósi Jövő otthonában léptek pályára vasárnap. Fazakas Tibor tanítványai a szünetre kétgólos előnyt alakítottak ki, és végül magabiztosan hozták el a három pontot. A találkozót követően vezetőedzőnk értékelt:

“A tavaszi forduló első mérkőzésére Gyergyószentmiklósra látogattunk, ahol egy lelkes, ambíciós csapat fogadott. A fölényes labdabirtoklás ellenére az első félidőben csak kétszer sikerült az ellenfél kapujába találjunk, majd egy hasonló második játékrész után elégedettek lehetünk és bizakodva várjuk a következő udvarhelyi mérkőzést”.

U15 Elit bajnokság 8. forduló
Jövő Gyergyó FC – FKCS 1-5 (0-2)

Gólszerzők: Kertész Márk , Dande Erik, Papp György 2, Szép Dávid
FK Csíkszereda: László Edvárd – Iosif Cristian, Halász Balázs , Kertész Márk , Kozma Krisztián , Balla Áron , Nyitra Szabolcs , Bekő Kristóf, Dande Erik, Gál Áron, Szép Dávid. Játszott még Antonucci Michele, Papp György és Nãdejde Stefan Vezetőedző: Fazakas Tibor

Farkas Endre