Sokáig tartotta magát a Medgyesi Gaz Metan csapata U19-es akadémistáinkkal szemben, de a hajrában jobbak voltunk.

Demény Norbert legényei egy gólnélküli első félidőt követően Szakács révén a 65. percben vezetést szereztek, de a Szeben megyeiek négy perc múlva egyenlítettek. A kemény és küzdelmes játék hajrájában aztán elfáradt az ellenfél és a mieink végül hét perc alatt háromszor is bevették a medgyesi kaput. A győzelemnek köszönhetően csapatunk tovább tapad a tabella élén álló kolozsvári együttesekre és továbbra is versenyben van az első két helyért.

Demény Norbert vezetőedző a medgyesi meccs után elmondta örül annak, hogy a kupameccs után a bajnokságban is sikerült nyerni:

“Nagyon küzdelmes meccs volt, az ellenfél egészen a végéig tartotta magát, de a hajrát jobban bírtuk és végül sikerült kitömni az ellenfél hálóját. Egész meccs során vigyáznunk kellett a kontrákra és ebből néha helyzetük is lett, de szerencsére nem tudták kihasználni. Azt azért el kell mondanom, hogy az elmúlt mérkőzéshez képest jelentősen gyengébb teljesítményt nyújtottunk, de a legfontosabb, hogy megszereztük a három pontot. Át kell gondolni a hiányosságainkat és készülni kell a Craiova elleni meccsre.”

– Demény Norbert

U19-es Elitliga Play-off, Nyugati-csoport, 5. forduló: Medgyesi Gaz Metan – FK Csíkszereda 1:4 (0:0)

Gólszerzők: Lesca (69.), illetve Szakács (65.), Gergely (83.), Csala (85.), El-Sawy (90.).

Medgyesi Gaz Metan: Balasa (Plesca 84.) – Grosu, Kovács, Mocan (Belu 67.), Lesca, Bambar (Lesan 67.), Costache, Iorgu (Nicolae 80.), Ilie, Barsan, Boldea.

FK Csíkszereda: Lukács – Sándor (Dobre 61.), Gergely, Hadnagy (Biró 46.), Balázs, Csala (Miklós 82.), Barsan (Sebestyén 46.), El-Sawy, Bărăbaș, Albu (Szakács 46.), Finna.

Csapatunk a következő fordulóban Krajován lép pályára.

Szép Zoltán