Utolsó hazai mérkőzését játssza az idei bajnokságban felnőtt csapatunk, az ellenfél a Jászvásári Politehnica lesz.

Az alsóházi rájátszás 6. fordulójában a szebb időket is megélt Jászvásárt fogadjuk, amely a kiesést elkerülte ugyan, de nehéz idényen van túl. A play-outban a moldvaiak mérlege két győzelem és két döntetlen és 33 ponttal a negyedik helyen állnak a csoportban. Legutóbb hazai környezetben két góllal nyertek a Dunărea 2005 Călăraşi ellen és azelőtt a Metaloglobus otthonában 1-1-es döntetlent értek el, így mondhatni jó mutatókkal érkeznek. Costel Enache vezetőedző a tegnapi sajtótájékoztatón elmondta, hogy az elmúlt időszak kemény munkáját szeretné viszontlátni a pályán és annak ellenére, hogy tudja, legutóbb vereséget szenvedtek Csíkszeredában, most nyomás nélkül játszanak.

Fotó: Poli Iasi

“Nehéz meccs előtt állunk, mert egy eredményes és szervezett csapat ellen lépünk pályára. A mi szemszögünkből nézve fontos találkozó lesz, mert szeretném a játékosaim jelenlegi erejét és formáját felmérni. Annak ellenére, hogy legutóbb 3-1-es vereséget szenvedtünk Csíkszeredától, úgy érzem egy látványos meccset vívtunk, talán a nézők szempontjából az egyik leglátványosabbat ebben az idényben. Fiatal játékosaim vannak, akik nemrég ismerkedtek meg a második liga szintjével, most hogy nincs akkora teher a vállunkon, szeretném látni mindannyiuk képességeit. Ez a mérkőzés egy tükör lesz számunkra.”

– Costel Enache

A sajtótájékoztató teljes egészében itt visszanézhető:

Az FK Csíkszereda – Jászvásári Politehnica összecsapás holnap (szombaton) 11 órakor kezdődik. Jegyek ide kattintva kaphatók. Az összecsapást Youtube csatornánkon és a Facebookon élőben közvetítjük.

Szép Zoltán