Egyértelmű és magabiztos győzelmet aratott U15-ös csapatunk az Elitliga 6. fordulójában.

Albert István és Gál Ervin együttese tegnap a csoport második helyén álló FC Brassót fogadta. A mieink szervezetten fociztak és nem sok területet hagytak a barcaságiaknak. A gólszerzés már a 12. percben összejött, szünet után ráadásul tíz emberrel maradtak a vendégek, a mieink pedig éltek a lehetőséggel. Vezetőedzőnk elégedett volt a látottakkal és bízik abban, hogy egy hét múlva is győzelmet ünnepelhetünk:

“Minden tekintetben jobban játszottunk, mint ellenfelünk, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Remélem ez a győzelem ráébreszti a fiúkat, hogy képesek ebben a csoportban bárkit megverni. Van még egy mérkőzésünk az idén, amelyet meg kell nyernünk, hogy ne keserű szájízzel menjünk neki az ünnepeknek.”

– Albert István

U15-ös Elitliga, 14. csoport, 6. forduló: FK Csíkszereda – Brassói FC 4:0 (1:0)

Gólszerzők: Jakab (12., 43., 70.), Tóth (64.).

Sárga lap: Györfi (22.), Ambrus (58.), illetve Lazăr (42.), Ciobănescu (44., 60.), Miklósi (51.), Dumitrescu (75.)

FK Csíkszereda: Szilágyi – Bödő, Tánczos, Ambrus, Györfi, Pap, Tóth, Vorga, Jakab, Brügger, Ferencz. Cserék: Nyegre, Bocskor, Szatmáry, Kabucz. Edzők: Albert István és Gál Ervin.

Brassói FC: Lazăr – Moraru, Horváth, Hlipcă, Petrișor, Constantin, Miklósi, Ciobănescu, Vârciu, Dumitrescu, Prun. Cserék: Geréd, Dragotă, Arvinte, Florea, Zamfir, Celmare. Edzők: Liviu Dirstar, Lancea Adrian.

Szép Zoltán