FK - Gaz Metan 2:3 (1:2)

FK - Gaz Metan 2:3 (1:2)

Hazai pályán, nézők előtt mutatta be második ligás csapatát az FK Csíkszereda, amely az élvonalbeli Medgyesi Gaz Metan ellen lépett pályára.

Valentin Suciu legényei jól kezdték az összecsapást és mindössze 35 másodperc után Pintér szerencsésen megpattanó lövésével vezetést szereztek. Negyedórányi játék után Kovács egy ütközést követően megsérül, percekig ápolják, de végül úgy dönt folytatja. A kényszerszünetet a medgyesiek jobban kihasználják és Morar révén egyenlítenek. A folytatásban is kemény küzdelem zajlik, de a csíki védelem hibáját végül a 33. percben Morar használja ki és szemfüles duplájával átveszi a vezetést a Gaz Metan. A gól pillanatában meg is sérül le kell cserélni, érkezik helyette Addama, nálunk pedig Kovács helyett Bara. Az első félidő hosszabbításában növelhetné előnyét a vendégcsapat, de Gergely hatalmasat ment a kapu előtt, így marad az egygólos medgyesi előny.

Szünet után Suciu mester csapatot cserélt és a mieink kezdeményezőbben léptek fel, előbb a litván Krusnauskas előtt adódott lehetőség, de nem tudott élni vele, majd az 58. percben Grabez hagyott ki hatalmas helyzetet, kétszer is a kapusba rúgta a labdát. A 70. percben Grabez szabálytalankodik a tizenhatosunkban, a játékvezető büntetőt ítél, Trif nem hibázik: 1:3. A folytatásban Jebari előtt két hatalmas helyzet is adódik, de középpályásunkat a lövés pillanatában blokkolni tudják a vendégek, akárcsak Schiebet. Másfél perccel a rendes játékidő vége előtt Krusnauskas harcol ki egy büntetőt, Ivanovici hidegvérrel értékesíti és egy gólra csökkenti a hátrányunkat. Ez volt a harmadik felkészülési mérkőzésünk, vasárnap irány Törökország, ahol Július 23-ig készülünk a bajnoki rajtra.

Felkészülési meccs (Csíkszereda): FK Csíkszereda - Medgyesi Gaz Metan (1:2)

Gólszerző: Pintér (1.), Ivanovici (89. büntetőből) illetve Morar (19., 33.), Trif (70. büntetőből).

FK Csíkszereda I. félidő: Gyenge - Apró, Gergely, Csürös, Szondi, Kovács (Bara 35.), Pintér, Gál-Andrezly, Rotar, Mészáros, Hodgyai.

II. félidő: Albert - Kelemen, Grabez, Veregut, Bujdosó (Apró 76.), Ivanovici, Jebari, Bara, Hernando, Schieb, Krusnauskas.

Medgyesi Gaz Metan: Valceanu - Kanda, Trif (Horj 85.), Jeferson, Filip, Lixandru (Paturca 68.), Moura (Gaspar 83.), Chamed, Gradinaru, Morar (Addama 35.), Horsia.



Hozzászólások



Fejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza