Hírek / #Efkások




PP 120│Amikor a kupa hazatért

Palackposta rovatunkban az elmúlt 120 év egy-egy emlékezetes villanására tekintünk vissza. Ezúttal, azt napot idézzük meg, amikor a kupa hazatért.

Tovább

Interjú | Androniki Michalopoulou: "A futball nyelve egységes”

A téli felkészülés ideje alatt csatlakozott szuperligás női együttesünk keretéhez a hazája válogatottjában is számításba vett görög Androniki Michalopoulou. A Besztercei Gloria elleni mérkőzés előtt beszélgettünk a jobb oldali védőként és támadóként is bevethető Nikivel.

Tovább

Interjú | Francisco Anderson: "Boldog vagyok, hogy itt lehetek"

Mint arról beszámoltunk, a téli felkészülés ideje alatt csatlakozott liga 2-es csapatunkhoz a brazil Francisco Anderson de Jesus dos Santos. A játékos az FC Argeș elleni találkozón mutatkozott be Ilyés Róbert együttesében. Franciscóval a mérkőzés előtt ültünk le beszélgetni.

Tovább

PP 120│Először a C osztályban

Palackposta rovatunkban az elmúlt 120 év egy-egy emlékezetes villanására tekintünk vissza. Indulásként a C osztályba jutás történetét idézzük fel.

Tovább

Kitekintő | Corbu Marius újra eredményes volt

Többek között Corbu Marius szezonbeli második találatával mért kiütéses vereséget a Puskás Akadémia FC az MTK Budapest gárdájára a magyar első osztályú labdarúgó bajnokság 21. fordulójában.

Tovább

eFKások | Böröcz Bettina: „Innen csak előre van”

Böröcz Bettina az elmúlt nyáron érkezett felnőtt női csapatunkhoz a Diósgyőri VTK együttesétől.

Tovább

Események | Véget ért az SZLB alapszakasza az U11-es lányoknál

A keleti és a nyugati csoportban is befejeződtek a Székelyföld Labdarúgó Bajnokság alapszakasz-küzdelmei az U11-es leányoknál.

Tovább

Válogatott | Brugger Dániel a magyar perspektív válogatottban

A Székelyföld Labdarúgó Akadémia tehetséges játékosa, Brugger Dániel is részt vesz a Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett U16-os "perspektív" válogatott összetartáson.

Tovább

Interjú | "Mindenkinek kell egy ilyen pozitív visszajelzés"

Az év utánpótlás csapata elismerésben részesült egyesületünk U15-ös lánycsapata a Csíkszereda Városháza Az év sportolója gáláján. A díj kapcsán Nagy Emese kérdezte Portik Helga vezetőedzőt.

Tovább

Heti program | 2024. 01.29 - 02.04

Minden héten közzétesszük a Székelyföld Labdarúgó Akadémia és az FK Csíkszereda csapatainak naptárát. A heti program segítségével napról napra figyelemmel követhetik a kicsik és nagyok edzéseit és egyéb tevékenységeit.

Tovább

Események | Az U7-esek behúzták a Csíkszereda Kupát

Két korosztályban értek véget a küzdelmek szombaton, a X. Csíkszereda Kupán. Az U9-es csapatunk a középmezőnyben végzett, míg az U7-esek izgalmas küzdelemben, büntetőrúgásokat követően megnyerték a tornát.

Tovább

Női Liga 1 | A bajnokság első 13 fordulója számokban

Összegyűjtötte a legfontosabb statisztikai érdekességeket a női Szuperliga hivatalos közösségi oldala a bajnokság első 13 fordulójából. Lányaink több mutatóban is az élen állnak, Antal Anitáék szerezték a legtöbb gólt a mezőnyben és aratták a legnagyobb különbségű győzelmet.

Tovább

Események | Jön a tizedik Csíkszereda Kupa

Kerek évfordulóhoz érkezett a klubunk által szervezett utánpótlástorna, hétvégén a tizedik Csíkszereda Kupa keretében csapnak össze a házigazda FK és a Székelyföld Labdarúgó Akadémia alközpontjainak gyerekcsapatai. Ebben az évben három korosztály 26 együttese küzd majd a helyezésekért.

Tovább

Heti program | 2024. 01.22 – 01.28.

Minden héten közzétesszük a Székelyföld Labdarúgó Akadémia és az FK Csíkszereda csapatainak naptárát. A heti program segítségével napról napra figyelemmel követhetik a kicsik és nagyok edzéseit és egyéb tevékenységeit.

Tovább

Események | Az U11-es lányok nyitották az SZLB-ben a 2024-es évet

A kisebb, U11-es lány korosztály küzdelmeivel rajtolt el  2023/2024-es Székelyföld Labdarúgó Bajnokság tavaszi szezonja.

Tovább

eFKások | Bemutatjuk felnőtt női csapatunk új erőnléti edzőjét

​​​​​​​Új szakemberrel bővült felnőtt női csapatunk szakmai stábja. A 36 éves Gudovics Attila Angliában, Hollandiában és Spanyolországban szerzett képesítést.

Tovább

Események | Női labdarúgóink 2023 legjobbjai között

Fantasztikus elismerésben részesült klubunk Csíkszereda Városháza Az év sportolója 2023 gáláján! Felnőtt női együttesünk lett az év legjobb csapata, az utánpótlás-gárdák között pedig az U15-ös lányok végeztek az élen.

Tovább

Heti program | 2024. január 15-21.

Minden héten közzétesszük a Székelyföld Labdarúgó Akadémia és az FK Csíkszereda csapatainak naptárát. A heti program segítségével napról napra figyelemmel követhetik a kicsik és nagyok edzéseit és egyéb tevékenységeit.

Tovább

Események | Az első csíkszeredai futball klub megalakulásának 120 éves évfordulóját ünnepeljük

Jeles évfordulóhoz érkezett a csíkszeredai labdarúgás története, kereken 120 évvel ezelőtt alakult meg az első futball klub a városban. Ebből az alkalomból az FK Csíkszereda több eseményt szervez az év során.

Tovább

Események | Székesfehérváron szerepelnek a Lokálpatrióták

A 23. alkalommal megszervezett Mindigvár Nonstop Ünnepi Fehérvári Futballfesztivál-on képviseli az FK Csíkszereda labdarúgó-szurkolóit a Lokálpatrióták csapata december 27. és 30. között. Tamás Lászlóék két kategóriában is megmérettetnek.

Tovább

Események | Volt akadémistáink a Puskás Akadémia FC legjobbjai között

Hagyományos, nagyszabású évzáró gálával köszönt el a 2023-as esztendőtől a Puskás Akadémia FC. Ez alkalommal díjazták az év legkiemelkedőbb teljesítményeit, három egykori akadémiai növendékünk is a legjobbak között volt!

Tovább

Interjú | Bemutatjuk 2023 legjobbjait II.

​​​​​​​Ünnepélyes díjátadó gálát tartott klubunk. Az esemény után Nagy Emese faggatta a díjazottakat. Ismerjük meg újabb négy játékost egy kicsit közelebbről!

Tovább

Interjú | Bemutatjuk 2023 legjobbjait I.

Ünnepélyes díjátadó gálát tartott klubunk. Az esemény után Nagy Emese faggatta a díjazottakat. Ismerjük meg egy kicsit közelebbről az elismerésben részesített játékosokat!

Tovább

Események | Nyílt napot tartunk

„Megnyitja kapuit a 10 éves Székelyföld Labdarúgó Akadémia” elnevezéssel nyílt napot tartunk a Székelyföld Labdarúgó Akadémia és az FK Csíkszereda szervezésében.

Tovább