2018: LEGYŐZTÜK TOPOLYÁT!

2018: LEGYŐZTÜK TOPOLYÁT!

Az elmúlt napokban felidéztük az I. Székelyföld OTP Bank Kupa 2017-es küzdelmeit, így értelemszerűen a 2018-as kiadással folytatjuk.

LEGYŐZTÜK TOPOLYÁT!

augusztus 2, 2018

A vajdasági TSC Topolya ellen kezdte a II. Székelyföld OTP Bank Kupát az FK Csíkszereda U17-es csapata.

Dusinszki Zoltán és Tajti András együttese egy remek első félidőt produkált, amelyben Suciu Toni előbb Botorok beadását váltotta gólra, majd két percre rá Baga ívelt labdájába is úgy ért bele, hogy a hálóban kötött ki. A csapatok kétgólos csíki előnnyel mentek pihenni, de Topolya nem hagyta ennyiben a dolgot és a szünet után a 46. percben Tatic révén szépített.

Egy perc múlva Suciu Toni mesterhármast ért el 3-1. Ekkor a többség azt hitte, itt a vége, azonban a szürke mezesek innen is felálltak és egy jobb oldali beadást követően Puskás Ivan 3-2-re módosította az állást. Innen kezdve a Topolya mindent feltett egy lapra és nyomás alatt tartotta a piros-feketéket, ez azonban az FK javára sült el, ugyanis Incze egy gyors ellentámadásból növelte az előnyt és úgy tűnt ez lesz a végeredmény. A szürke mezes Topolya azonban küzdeni akarásból jelesre vizsgázott és a hosszabbítás percében szépített.

FK Csíkszereda – TSC Topolya 4:3 (2:0)

Gólszerzők: Suciu Toni (18., 20., 47.), Incze Zsombor (78.) illetve Igor Tatic (46, 81.), Puskás Ivan (59.).

FK Csíkszereda U17: Albert – Baga, Tóth, Gergely, Lázár, Szondi, Casiadi, Pálhegyi, Botorok, Suciu, Albu. Cserék: Csala, Corbu, Incze, Rácz.

Dusinszki Zoltán vezetőedző nyilatkozata:

“Az első félidőbe látszott, hogy mi uraltuk a játékot, mi voltunk azok, akiknek az akarata teljesült a pályán. A második félidőbe sajnos ezekből a fix helyzetekből és beadásokból veszélyessé váltak, nem tudtuk kivédekezni a fejeseket és játékban tartottuk őket, meggyűjtöttük a saját bajunkat. Összességében az első félidő játékával elégedett vagyok, de a második játékrész nagy csalódás és ha hasonlóan játszunk holnap is, akkor nem lesz elég a győzelemhez.”

https://www.youtube.com/watch?v=hc781OwoHJI&t=12s


Hozzászólások



Fejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza