Fényes győzelmekkel tértek haza az FK Csíkszereda U18-as, illetve U16-os csapatai szerda délután Brassóból, ahol a Corona vendégei voltak az országos ifjúsági labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.

A napot az U18-as csapat kezdte meg, amely a mérkőzés után elmondhatta magáról, hogy továbbra is veretlen szia a tavaszi idényben. A Corona elleni mérkőzés kiegyenlített játékot hozott. A csíki játékosok teljes mértékben betartották edzőjük Burus Csaba taktikai utasításait, amelynek köszönhetően a gárda kétgólos győzelmet aratott.

Eredmény
Brassói Corona – FK Csíkszereda 0–2 (0–1)
Gólszerzők:
Fodor Tamás és Tankó Levente.

Az U16-os gárda jól indította az összecsapást és már a mérkőzés elején megszerezhették volna a vezető találatot, ám Kurkó Márk büntető hibázott. A kihagyott büntető megfogta a vendég együttes jó lendületét, így a találkozó kiegyenlítetté vált. Ennek ellenére a szünetre az FK mehetett előnybe, miután Kurkó Márk bevette a hazaiak kapuját. A térfélcserét követően a csíki csapat nem engedte kibontakozni ellenfelét, míg támadásban remek helyzeteket alakítottak ki. Két ilyen helyzet pedig két újabb gólt hozott.

Eredmény
Brassói Corona – FK Csíkszereda 0–3 (0–1)
Gólszerzők:
Kurkó Márk 2 és Alb Paul.