Szerencsésen megérkezett U17-es és U19-es csapatunk Törökországba.

Akadémistáink tíz napos edzőtáborban lesznek Antalyában, ahol a napi két edzés mellett több edzőmeccs is tervben van. U19-es csapatunk már a mai napon komoly ellenféllel mérte össze erejét.

Felkészülési meccs Belek (Törökország): Oroszország U17 – U19 FK Csíkszereda 1:0 (1:0)

FK Csíkszereda U19: Karácsony – Veregut, Balázs, Gergely, Baga, Bujdosó, Lázár, Szabó, Csala, Finna, Albu. Cserék: Lukács, Incze, Szakács , Hadnagy, Pálhegyi, Fischer, Veres, Rácz, Barabás.

Demény Norbert vezetőedző nyilatkozata:

“Komoly ellenféllel volt lehetőségünk játszani és ezt a meccset ők is komolyan kezelték. Számunkra fárasztó volt, ugyanis tegnap érkeztünk meg Törökországba és kedden még Bukarestben a FCSB ellen játszottunk. Ennek ellenére helyenként sikerült felvenni a ritmust és ez az eredmény kőkemény csapatmunka eredménye. Az orosz dominanciát nekünk is sikerült megtörnünk és Barabás révén volt egy helyzetünk a kapussal szemtől szembe, Szabó Andor pedig kétszer is próbára tette az oroszok kapusát, sajnos mindkét alkalommal bravúrral hárított. A tervek szerint napi két edzés van beütemezve és három naponta edzőmeccs. Elit körülmények vannak, minden a futballról szól.”

A tervek szerint holnap U17-es együttesünk az Antalya Spor ellen játszik.