Első alkalommal szervezi meg az FK Csíkszereda a Csíkszereda-kupát kisifjúsági csapatok számára. A rendezvényt öt korosztálynak szervezik, amelyekre 12 csapat kapott meghívást.

Tizenkét ifjúsági labdarúgócsapat fog megküzdeni hétvégén a Csíkszereda-kupáért, öt korosztályban. Az FK Csíkszereda által első ízben megszervezésre kerülő kétnapos tornán a Bákói FC, a Brassói FC, a Brassói Corona-Tampa, a Sepsiszentgyörgyi Jövő, a Sepsiszentgyörgyi Junior Soccer, Balánbánya, a Szászrégeni Jövő, a Marosvásárhelyi Speranţa, a Marosvásárhelyi ASA és a Nyárádtő különböző korosztályú csapatai vesznek részt. A mérkőzéseknek a Márton Áron Gimnázium új sportterme, az Erőss Zsolt Aréna és a József Attila iskolaTudor negyedi tornaterme ad otthont.

A „legnagyobbak”, a 2002-es korosztály mérkőzései vasárnap délelőtt 9 órától kezdődnek a Márton Áron Gimnázium sporttermében. A döntőt várhatóan 18.30-tól rendezik. Itt a nyolc csapatot két csoportba sorolták be. Az első két helyezett jut az elődöntőbe, míg a többi a helyosztóért játszik.

A 2003-as, illetve a 2004-es korosztályok mérkőzéseinek az Erőss Zsolt Aréna ad otthont. Mindkét korosztályban négy-négy csapat iratkozott be, ahol mindenki játszik mindenkivel. A 2005-ben születettek mérkőzéseit a Márton Áron Gimnázium sporttermében rendezik, míg a 2006-ban születettekét a József Attila Általános Iskola Tudor negyedi sporttermében. Mindkét korosztályban hat-hat csapat lesz érdekelt két-két csoportban. Az első két helyezett az érmekért, míg a csoportharmadikok az ötödik helyért fognak játszani. Az FK Csíkszereda két-két csapattal lesz érdekelt. A sportcsarnokban 8.30-tól kezdődnek a mérkőzések, míg a másik két helyszínen 9 órától. A négy korosztály díjátadása az Erőss Zsolt Arénában lesz megtartva délután 17.30-tól.

Csoportbeosztás és helyszínek
2002-es korosztály, vasárnap, Márton Áron Gimnázium új sportterme: A csoport: FK Csíkszereda Piros, Marosvásárhelyi Speranţa, Szováta, Sepsiszentgyörgyi Jövő; B csoport: FK Csíkszereda Kék, Balánbánya, Szászrégeni Jövő, Marosvásárhelyi ASA.
2003-as korosztály, szombat, Erőss Zsolt Aréna: részt vevő csapatok: FK Csíkszereda, Nyárádtő, Brassói Corona-Tampa, Marosvásárhelyi ASA.
2004-es korosztály, szombat, Erőss Zsolt Aréna: részt vevő csapatok: FK Csíkszereda, Nyárádtő, Brassói Corona-Tampa, Sepsiszentgyörgyi Junior Soccer.
2005-ös korosztály, szombat, Márton Áron Gimnázium új sportterme: A csoport: FK Csíkszereda I, Sepsiszentgyörgyi Jövő, Brassói Corona-Tampa; B csoport: FK Csíkszereda II., Bákói FC, Brassói FC.
2006-os korosztály, szombat, József Attila Általános Iskola sportterme: A csoport: FK Csíkszereda I., Bákói FC, Szováta; B csoport: FK Csíkszereda II., Sepsiszentgyörgyi Jövő, Brassói Corona-Tampa.