Rosszul kezdődött az ifjúsági bajnokság az FK Csíkszereda U19-es alakulatának: a fiuk a félidei vezetés után a meccs végére kétgólos vereséget szenvedtek. Az U17-es csapat döntetlent játszott.

U19: kétgólos vereség

 Az U17-es elit csapat után az U19-es és az U17-es alakulatok számára kiírt országos bajnokság alapszakasza is elkezdődött. Burus Csaba edző csapata szerdán délben a Marosvásárhelyi ASA ellen kezdett hazai pályán. A találkozó jól indult, hiszen az első félidőben Csifó István találatával még a hazai csapat vezetett, ám a meccs végére megfordult az állás.

Eredmény: FK Csíkszereda U19 – Marosvásárhelyi ASA U19 3–5 (1–0). Az FK gólszerzői: Csifó István, Balázsi Attila és Kénesi Béla. A fiuk legközelebb szombaton délben 12 órától Sepsiszentgyörgyön, a Sepsi OSK otthonában lépnek majd pályára.

 U17: döntetlen

Kihívás az FK Csíkszereda számára, hogy az Elit bajnokságba feljutott U17-es csapat helyett fiatalakból álló alakulattal kellett nekivágnia az U17-es republikánus bajnokságnak. Vég Csongor edző bemutatkozása jól sikerült, ugyanis csapatának szerdán a Medgyesi Gaz Metan ellen 1-2-es félidei eredményt sikerült döntetlenre hoznia. Érdemes megemlíteni, hogy a csíki alakulat tagjai legalább egy-két évvel fiatalabbak a bajnokságban szereplő ellenfeleiknél.

Eredmény: FK Csíkszereda U17 – Medgyesi Gaz Metan U17 2–2 (1–2). Az FK góljait Esztojka Botond szerezte. A csíki együttes szombaton 14 órától Sepsiszentgyörgyön, a Sepsi OSK otthonában vendégszerepel.

 A fényképet Veres Nándor készítette.