A labdarúgó 3. Liga nyitófordulójában az FK Csíkszereda az Atletico Vaslui együttesét fogadja. A mérkőzés ma 17 órakor kezdődik.

Lengyel Roland, az FK Csíkszereda vezetőedzője a teljes keretére számíthat, mindenki egészséges és hadra fogható.

Mint már irtunk róla, a tavalyi kiíráshoz hasonlóan a harmadosztályú bajnokságban öt csoportot alakított a Román Labdarúgó Szövetség. Hargita és Brassó megye együtteseit a dél-moldvai csapatokkal sorsolták össze. Minden bajnoki mérkőzésen a csapatoknak három 19 éven aluli játékost kell pályára küldeniük. A bajnokság végén az öt csoportgyőztes feljut a 2. Ligába, a 13., 14. és 15. helyen végző csapatok, illetve az öt csoport leggyengébb 12. helyezettje kiesik.

Második forduló az ifjúsági bajnokságokban

Folytatódik az ifjúsági U17 Elit Liga, holnap a második fordulót rendezik. Az FK Csíkszereda hazai pályán az Aradi UT Bătrâna Doamnă csapatát fogadja 11 órától a csíkszeredai füves pályán.

Ugyancsak szombaton lép pályára az U19-es és az U17-es alakulat is. Ellenfelek és kezdési időpontok: szombat, 13 óra: Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK U 19 – FK Csíkszereda U 19; szombat, 15 óra: Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK U 17 – FK Csíkszereda U 17.