További felkészülési mérkőzések elé néznek az FK Csíkszereda különböző korosztályos csapatai az elkövetkezendő napokban.

Az FK Csíkszereda felnőtt csapata már négy felkészülési mérkőzésen van túl. Hazai környezetben 3–0-ra verték a harmadik ligás Bákói Aerostart, majd Felcsúton két alkalommal is vereséget szenvedtek a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia U21-es csapatától. A felcsúti edzőtábort követően a második ligában érdekelt Tatrangi Egyesülé következett, akiktől 3–0-ra kaptak ki hazai pályán.

Pénteken február 6-án délután 15 órától egy papíron könnyebb ellenfél érkezik a harmadik ligás Szászrégeni Lendület révén. A találkozót a Márton Áron Gimnázium mögött műgyepes pályán rendezik. Jövő szerdán a legkeményebb összecsapásra utazik az Ilyés Róbert-Albu László által felkészített csapat. A Liga I. kilencedik helyén tanyázó Brassói FC lesz az ellenfél. A találkozót a Cenk alatti városban rendezik 15 órától.

Az FK U18-as és U16-os csapatai számára sincs megállás. Egy héten belül harmadik felkészülési mérkőzésükre készülnek. Szombaton, február 7-én a Sepsiszentgyörgyi OSK korosztályos csapatai érkeznek. A találkozókat 10.30-tól, illetve 12 órától rendezik szintén a MÁG mögötti műgyepes pályán.

Remélhetőleg az időjárás nem szól közbe a találkozók megrendezését illetően.