Az FK Csíkszereda felnőtt csapata elhozta a három pontot Fugyivásárhelyről, míg az ifik hazai pályán játszottak. A nagyok legyőzték a LPS Suceavat, míg kicsik döntetlent játszottak a Botosani ISK-val

Az FK Csíkszereda a Fugyivásárhelyi SK vendégeként lépett pályára a harmadik liga hatodik fordulójában, ahol jobbára a pontos védekezéssel voltak elfoglalva.

Ennek ellenére a félidő hajrájában megszerezték a vezetést a hazaiak egy fejesgól révén. A térfélcsere után aktívabb lett a vendégcsapat, aminek az 50. percben meg is lett az eredménye. Ilyés ugratta Moldovánt, aki a léc alá lőtte a kínálkozó lehetőséget. Az FK bátrabban játszott és a cserék is frissítést tudtak hozni, leginkább Györgyi. A fiatal játékos a 82. percben végezhetett el egy szabadrúgást, amelyet a hazaiak kapusa csak kiütni tudta épp Csürös elé, aki a hálóba pofozta a játékszert. Az utolsó percekben pedig közel állt az FK harmadik gólhoz, de egy Györgyi-Ilyés kombináció után Ilyés szögből mellé durrantott. A három pontot viszont bezsebelték a csíkiak és három helyet előreléptek a táblázaton.
A hetedik fordulóban az FK az Alsógáldi Industriát fogadja.

Eredmény
Fugyivásárhelyi SK – FK Csíkszereda 1–2 (1–0)
Gólszerzők: Ovidiu Popa (40.), illetve Octavian Moldovan (50.) és Csűrös Attila (82.).
Az FK felállítása: Husar – Székely, Lőrincz, Gâlia – Kovács, Ilyés, Csűrös, Pataki (Györgyi, a 60. perctől) – Moldován (Fodor, 75.), Teut (Szöllősi, 90.), Czimbalmos.

Győzelem és döntetlen
Az FK Csíkszereda korosztályos csapatai hazai pályán léptek pályára az országos ifjúsági bajnokság hatodik játéknapján. Az U18-as csapat a LPS Suceava ellen győzött, míg az U16-osok döntetlent játszottak az ISK Botosani ellen.

U18 (ifjúsági A)
FK Csíkszereda – LPS Suceava 3–1 (2–0)
A csíki gólszerzők: Vízi Tamás, Balázsi Attila és Csifó István.

U16 (ifjúsági B)
FK Csíkszereda – ISK Botosani 1–1 (0–0)
A csíkiak gólszerzője: Tamás Nándor.