Hagyományos évzáró- és egyben 15 éves születésnapi ünnepségét tartotta a felcsúti Puskás Akadémia. Az eseményen díjazták az elmúlt bajnoki idény legjobbjait, köztük a Székelyföld Labdarúgó Akadémia három volt növendékét is.

A Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpont labdajátékcsarnokában megszervezett ünnepi eseményen először felidézték a 2021/2022-es bajnoki évad legszebb “puskásos” találatait, majd az akadémia kuratóriumának elnöke, Mészáros Lőrinc szólt az ünneplőkhöz.

Az elnök, Liszkai Dezső akadémiaigazgató és Kiss Zoltán kollégiumigazgató kitüntette azokat a labdarúgókat, akik az iskolapadban is kimagaslóan teljesítettek. Köztük volt Dusinszki Szabolcs, a Székelyföld Labdarúgó Akadémia volt növendéke. Vajda Roland, aki szintén egykori neveltünk pedig az akadémia legkiválóbb tanulója lett.

Az egykori Puskás Akadémia-növendék, Sallai Roland idén újra díjat ajánlott fel annak a játékosnak, aki a pályán és a pályán kívül egyaránt tiszteletreméltóan cselekszik – az elismerést édesapja, Sallai Tibor Dusinszki Szabolcsnak adta át. Az idén megválasztották az év saját nevelésű NB I-es játékosát is – az elismerést egykori növendékünk, a magyarcsügési születésű Corbu Marius vehette át.

Szabolcs, Roland, Marius, szívből gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

Farkas Endre