Folytatódtak a nagyszabású brassói Enjoy Sports Winter Cup utánpótlástorna küzdelmei. Keddtől csütörtökig az U13-as fiúknak szoríthattunk, akik nem okoztak csalódást az erős mezőnyben.

A 2010-es születésű játékosokból álló, U13-as csapatok vetélkedésével folytatódtak az Enjoy Sports Winter Cup küzdelmei Brassóban. Az elmúlt három napban a Bokor Zoltán vezette csapatunk küzdött a helyezésekért. Nem indult jól a torna a számunkra, az első találkozón egy gólos vereséget szenvedtünk a Brăila csapatától, a második meccsen pedig gól nélküli döntetlen született a Progresul Spartac ellen.

A folytatásban a 7-13. helyekért küzdött a gárda, amely javítva az első napi mérlegen egy döntetlen mellett két magabiztos győzelmet aratott. A csapat összesítésben a 7. helyen végzett a 18 csapatos mezőnyben.

„Kissé megfogyatkozva indultunk a tornára, betegségek miatt, viszont a srácok jó alkalmazkodó képességei miatt meg tudtuk oldani. Játék szempontjából magabiztosan és kreatívan játszott a csapat. Ezúttal is gratulálok a srácoknak!” – értékelt Bokor Zoltán vezetedző.

Eredmények

Csoportmérkőzések:
FK – Academia de Fotbal Stars Brăila  1–2
Gólszerző: Biró Botond
FK – Bukaresti Progresul Spartac 0–0
7-13 helyért:
FK – Marosszentgyörgyi Kinder 0–0
FK – Sportul Chișinău 6–0
Gólszerzők: Győrffy Bence (3), Ambrus Lukács, Rusu Márk, Biró Botond
FK – Marosvásárhelyi Sasok 6–0
Gólszerzők: Ambrus Lukács (2), László Ede, Lukács Bence, Biró Botond, Győrffy Bence

A csapat tagjai: Kajtár András, Lukács Gergő, Máthé Szabolcs, Szávuly Balázs, Győrffy Bence, Lukács Bence, László Ede, Szatmáry Gergő, Hella Fehér Dániel, Antal Csanád, Fazakas Gellért, Rusu Márk, Biró Botond, Ambrus Lukács Vezetőedző: Bokor Zoltán

Összesített mérleg: két győzelem, két döntetlen, egy vereség, VII. helyezés.

A dobogósok:
1. Gheorghe Hagi Futball Akadémia
2. New Stars Futballiskola
3. Bukaresti Rapid FC 1923 Junior

Farkas Endre