Egykori játékosaink és akadémistáink közül a következők kaptak játéklehetőséget az elmúlt időszakban.

Kezdjük az első ligával, Csiszer Balázs a Sepsi OSK csapatában kezdő volt a Viitorul ellen, de a 10. percben lecserélték, a végeredmény 1-1 lett.

A második ligában szereplő Gloria Buzau csapatában Savin Cătălin kezdő volt a Konstancai Farul ellen, a mérkőzés 2-2-re végződött. A magyar NB2-es Vasas színeiben a Magyar Kupában a Sényő elleni mérkőzésen mutatkozott be Kilyén Szabolcs, aki végigjátszotta a meccset, amely csapata 5-1-es győzelmével zárult. Szintén a Magyar Kupában a Jászberényi FC színeiben gólt szerzett Hodgyai László, de csapata 6-1-re kapott ki a Budaörs csapatától. Székely Ervin a Tatabányai SC egyik alapemberének számít, és végig pályán volt a Kozármisleny elleni 1-0-ra elveszített meccsen. Az Eger SE csapatában kezdő volt Csifó István is, az egriek hosszabbításban 2-1-re nyertek Sajóbábony ellen.

Itthon a harmadik ligában a Brassói Corona 4-1-re nyert a CS Blejoi ellen, a Cenk alatti csapatban Aszalos Richárd végig játszott. A Bákói CSM kapuját a Foksány elleni mérkőzésen Bartók Alpár védte, az eredmény 2-2 lett. A KSE Kézdivásárhely 3-0-ra nyert a Sepsi OSK II ellen, ezen a találkozón csereként lépett pályára Becze Tamás. A Székelyudvarhely FC 2-1-re nyert a SR Brassó otthonában, ezen a mérkőzésen kezdő volt: Marucza Csanád, Berkeczi Csongor, Tepes Andrei, Mitra Szilárd, Bálint Rajmond és Szfárli Hunor. Csereként kapott lehetőséget Jakab Róbert és Barta Norbert.