Egykori akadémistáink és volt meghatározó játékosaink hétvégi szereplése:

A magyar NB1-ben szereplő Puskás Akadémia FC 2-1-es vereséget szenvedett a Ferencvárostól, a mérkőzés 83. percében pályára lépett egykori akadémistánk Tamás Nándor. Az NB2-ben szereplő Nyíregyháza csapatában Györgyi Arthur csereként állt be a 72. percben, együttese 1-0-ra kapott ki a Haladástól. A Kazincbarcikát erősítő Majzik Adrián kezdő volt és végig játszott a Csákvár elleni bajnokin, melyet csapata 2-1-re nyert meg. A Kaposvári Rákóczi FC 1-0-ra nyert hazai pályán a Szolnoki MÁV FC ellen, a hazaiaknál Erdei Carlot a 78. percben cserélték be.

Itthon, a harmadosztályban szereplő Kézdivásárhelyi SE a Székelyudvarhely FC-t fogadta és 2-1-re a háromszékiek nyertek. A KSE csapatában Becze Tamás a 75. percben csereként állt be, a túloldalon pedig Marucza Csanád, Berkeczi Csongor, Partene Denis, Mitra Szilárd és Szfárli Hunor kezdő volt, Jakab Róbert, Csala Tibor és Barta Norbert csereként állt be. A Sepsi OSK II – Brassói Corona mérkőzés kétgólos brassói sikerrel végződött, a barcaságiaknál Aszalos Richárd kezdő volt, 52. percet játszott. A Bákói VSK 2-0-ra kapott ki a Liesti otthonában, a bákói csapat kapusa Bartók Alpár volt.

A magyar harmadosztályban szereplő Tatabánya hazai pályán szenvedett vereséget a Balatonfüred csapatától, a hazaiaknál kezdő volt Székely Ervin. A VLS Veszprém 1-1-es döntetlent játszott az újonc Gárdony együttesével, a hazaiaknál Kovács Dániel végig pályán volt. A ZTE II soraiban Simó Csongorral, idegenben nyert 2-0-ra a THSE Szabadkikötő ellen, melynek vezetőedzője Széchenyi Márton, akadémiánk egykori edzője. A Balassagyarmatot erősítő Benkő-Bíró Norbert csapata 1-0-ra nyert Cegléden. A Jászberényi FC 2-1-re nyert Putnok ellen, a berényiek csapatában Hodgyai László kezdő volt, 56 percet játszott és kiharcolt egy tizenegyest.