Javában zajlik az FK Csíkszereda 3. ligás alakulatának nyári felkészülése: a fiuk szombaton le is játszották az első barátságos meccsüket. A Sepsi OSK volt az ellenfél, amely 3-0-ra győzött.

Bemutatkozhattak a próbajátékra érkezők

Továbbra sem lehet tudni, hogy mikor kezdődik a bajnokság az FK számára, ám mindez nem befolyásolja a felkészülést: Lengyel Roland vezetőedző forgatókönyvszerűen tartja az edzéseket. Sőt szombaton már felkészülési találkozót is szervezett a csapatának. A csíkiak a második ligába feljutott Sepsi OSK-t látták vendégül, amelytől háromgólos vereséget szenvedtek.

Ez a találkozó kiváló alkalom volt arra, hogy a próbajátékra meghívott focisták bemutatkozzanak. Az FK edzője a találkozón huszonhárom játékost küldött pályára.

 Huszonhárman az FK színeiben

Az FK összeállítása. I. félidő: Nagy Barna – Antal Szilárd, Székely Ervin, Szöllősi Márton, Szabó Géza, Csűrös Attila, Tankó Előd, Majzik Adrián, Orza András, Dan Szabolcs, Bajkó Barna.

II. félidő: Boros Renátó – Cătălin Savin, Csonka Bonifác, Lőrincz József, Vízi Tamás, Ayrton de Oliveira, Nagy Norbert, Kovács Tihamér, Pál Örs (Antal Norbert), Czimbalmas Zalán, Ilyés Róbert.

A tervek szerint július 30-án Sepsiszentgyörgyön újra találkozik a két alakulat.

A fényképet Halmágyi Zsolt készítette.