A tavaly még első ligás Concordia Chiajna otthonában lépett pályára az FK Csíkszereda a második liga 14. fordulójában.

Az összecsapás egy gyenge minőségű műgyepes pályán zajlott, szép időben. Annak ellenére, hogy a mérkőzésre ingyenes volt a belépés, az 5000 férőhelyes stadionban mindössze száz néző volt kíváncsi a meccsre. Valentin Suciu gárdája nem kezdte jól a találkozót és már a 4. percben hátrányba került, miután a Chiajna büntetőből megszerezte a vezetést.

Az FK első komolyabb helyzetére jó félórát kellett várni, Majzik gyorsított jó iramban és lövésre szánja el magát, a labda azonban kevéssel mellé megy. A 40. percben ismét Majzik veszélyeztet, 25 méterről eleresztett labdáját Greab megfogja. Négy perc múlva Kálmán egy baloldali szabadrúgást végezhet el, de fölé rúgja és a Chiajna egy gólos előnyével ér véget a félidő.

Szünet után a csíkiak láthatóan jobban kezdenek és folyamatosan építkeznek. Az 59. percben Becze támadta meg a hazai kapust, aki elveszítette a labdát játékosunkkal szemben, a partjelző intésére megítélt tizenegyest azonban Pintér kihagyta, lövése a jobb alsó kapufát találta el. A folytatásban Valentin Suciu frissíteni próbál, előbb Logont küldi be Pintér helyett, közben Kálmán veszélyezteti Greab kapuját.A 73. percben Batin óriási ziccerbe kerül, de Bordás hatalmas bravúrt mutat be és tartja a lelket a csíki csapatban. A szakmai stáb közben átrendezi a sorokat Becze helyett Magyarit küldik be, így a fiatal szabály miatt szükség lesz még egy cserére és Bordás helyett Gyenge Szilárd kap lehetőséget. A 89. percben Eder egyenlíthetne, de lövése a felső kapufát találja el. Az FK Csíkszereda nem játszott alárendelt szerepet a tavaly még első ligás Concordia Chiajna otthonában, de sajnos pont nélkül távozik.

Liga 2, 14. Forduló: Concordia Chiajna – FK Csíkszereda 1:0 (1:0)

Gólszerző: Batin (4.).

FK Csíkszereda: Bordás Dániel (Gyenge Szilárd, 79.) – Raul Palmeş, Csonka Bonifác, Slobodan Lalic, Majzik Adrián, Eder Gonzalez, Kálmán Szilárd, Pintér Norbert (Romaric Logon, 65.), Marius Corbu, Erdei Carlo, Becze Tamás (Magyari Szilárd, 79.).

A mérkőzés összefoglalója az alábbiakban tekinthető meg: