A veretlen CS Mioveni otthonában lép pályára az FK Csíkszereda második ligás csapata a 10. fordulóban.

Marius Stoica a CS Mioveni vezetőedzője a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón elmondta egy újabb vizsga előtt állnak, hisz szeretnék megőrizni veretlenségüket. Szerinte az FK Csíkszereda csapatát tisztelni kell, mert a mutatott játék alapján egy fegyelmezett csapatról van szó, amelynek vezetőedzője nagy hangsúlyt fektet a taktikára. Hozzátette, a piros-feketék táblázatban elfoglalt helye csalóka és annak ellenére, hogy kieső helyen állnak, az elmúlt három mérkőzésen nem kaptak ki. Marius Stoica emlékeztetett, hogy a két csapat a nyári felkészülés során már összemérte erejét és akkor Csíkszereda nyerni tudott, ezért most mindenképp győzni szeretne.

Valentin Suciu vezetőedző a mai edzés után elmondta:

“Nagyon nehéz meccsre számítok, egy olyan csapat ellen, amely hazai pályán nem adja könnyen a bőrét és ráadásul veretlen csapatról van szó. A legutóbbi hazai találkozón mindannyian láthattuk, hogy a játékunk sokat javult az előző fordulókhoz képest és én biztos vagyok benne, hogyha ezt a játékot tudjuk a Mioveni otthonában is produkálni, akkor nincs mitől félnünk. Én azt szeretném, ha egy félhelyzetből is legalább két gólt tudnánk rúgni. Eltiltott játékosunk nincs, Mitra Szilárd viszont sérült, rá nem számíthatunk.”

A CS Mioveni 17 ponttal jelenleg a tabella negyedik helyén áll, míg az FK Csíkszereda 9 ponttal a 16-ik a rangsorban. A holnapi (szombat) összecsapás 11 órakor kezdődik és a találkozót a következő linken élőben lehet követni:

https://www.youtube.com/watch?v=TevhlpQz0O0