Négygólos győzelemmel zárta az idényt a labdarúgó 3. Liga 1. csoportjában az FK Csíkszereda, amely pénteken a Zágoni FC-t múlta felül. Az FK pénteken hazai pályán játszotta utolsó meccsét.

A találkozó 33. percében Bajkó Barna tört kapura, a háromszékiek pedig a 16-oson belül csak szabálytalanul tudták megállítani, így a hazaiak büntetőrúgáshoz jutottak, ráadásul egy vendégjátékost ki is állítottak.  A büntetőt Bajkó belőtte: 1–0. Az első félidőben már nem esett több találat.

A második játékrész elején, a 49. percben egy becsúszást követően a csíkiak középhátvédjét, Lőrincz Józsefet kiállította a játékvezető. A 65. percben egy bal oldali szöglet után Bajkó fejjel megszerezte a második gólt (2–0). Öt perccel később Majzik vezetett veszélyes támadást a jobb oldalon, betört a büntető területre, kicselezett egy hátvédet és a kapust, majd a kapu hosszú sarkába lőtte a labdát (3–0). A 90. percben Bajkó Barna kitűnően passzolt a bal oldalon lendületben érkező Czimbalmas elé, aki kapásból lőtt a hosszú felső sarokba (4-0).

Eredmény: FK Csíkszereda–Zágoni FC 4–0 (1–0). Gólszerzők: Bajkó Barna (33. és 65.), Majzik Adrián (70.) és Czimbalmas Zalán (90.). Kiállítva: Lőrincz (49. perc), illetve Manole (33.).

Az FK Csíkszereda összeállítása: Husar (Dávid, a 80. perctől) – Tóth (Gál, 60.), Székely Ervin, Lőrincz, Kicsi, Majzik (Szőcs, 72.), Csürös, Tankó, Czimbalmas, Bajkó, Györgyi (Kovács, 60.).

Hetedik helyen zárták a bajnokságot a csíkiak a labdarúgó 3. Liga 1. csoportjában: ezzel a helyezéssel a tizenkét csapatos bajnokság középmezőnyében végeztek.

Fotó: Veres Nándor