Győzelemmel zárta csapatunk az U15-ös Elitligát.

Ez volt fiataljaink harmadik győzelme ebben a bajnoki idényben, emellett három döntetlen és egy vereség a mérleg.

U15-ös Elitliga, 14. csoport, 7. forduló: FK Csíkszereda – Sepsi OSK 6:1 (4:0)

Gólszerzők: Ferencz (6.), Ambrus (8., 62.), Tánczos (20.), Jakab (35.), Bödő (55.), illetve (61.).

FK Csíkszereda: Deáky (Nyegre 47.) – Ferencz, Jakab (Kicsi 54.), Brügger (Kajtár 61.), Tóth (Bocskor 54.), Pap (Szatmáry 47.), Ambrus, Tánczos, Bödő, Vorga, Mezei. Edzők: Albert István és Gál Ervin.

Sepsi OSK: Makó – Gaitan, Fekete, Bartalis, Varga, Ferencz, Csősz, Demeter, Székely, Varga, Lucaciu. Edző: Kisgyörgy Zsolt.

Vezetőedzőnk a meccs után, így értékelte az elmúlt időszakot.

“A mai mérkőzésen sikerült a mi akaratunkat érvényesíteni, így többször az ellenfél védelme mögé tudtunk kerülni a széleken. A középpályát gyakorlatilag végig mi uraltuk és nagyon sok helyzetet tudtunk kialakítani. Noha a pontos kommunikáció és a határozottság hiánya miatt két alkalommal is tévedtünk a védekezésben, szerencsénkre az ellenfél nem élt az ajándékba kapott lehetőségeivel. Annak ellenére, hogy a csapat csak nyár óta van együtt, egészen jól összekovácsolódott. A játékosok kellő komolysággal állnak mind az edzésekhez, mind pedig a mérkőzésekhez, ennek köszönhető, hogy az ősz folyamán a csapat által lejátszott 11 hivatalos mérkőzés során mindössze egyetlen alkalommal veszítettünk meccset. Mindazonáltal dolgoznunk kell kitartóan tovább, hiszen úgy támadásban, mint a védekezésben rengeteg még a hiba. A játék képe azonban, megalapozott bizakodásra ad okot. Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek a csapat és a stáb nevében!”

– Albert IStván

Az U15-ös bajnokság 2022. március közepén folytatódik.

Szép Zoltán