Bajkó Barna edző vezetésével a 2004-es és a 2002-es csapatok is Magyarországon vendégeskedtek. A 2004-es csapat részt vett a Debrecenben rendezett karácsony-kupán. A rangos nemzetközi tornán nem kevesebb, mint 36 csapat – köztük magyar, román, lengyel, ukrán, szlovák és szerb csapatok is – vett részt, amelyeket kilenc négyes csoportba soroltak. Az FK a C jelű kvartettbe került, ahol az első helyen zárt. Ezt követően jött az első helyezetteknek kiírt rájátszás, ahonnan az FK továbblépett az elődöntőbe. Itt viszont elvérzett az MTK-val szemben, majd Újbudát legyőzve a harmadik helyen zártak.

A 2002-es korosztállyal a tréner Cigándon vett részt egy meghívásos alapú tornán, ahol kilenc csapat szállt versenybe az első helyért. Az FK csoportjában a második helyen zárt, majd a kisdöntőben büntetők után vereséget szenvedtek és végül a negyedik helyen zártak.

Karácsony-kupa, Debrecen
Csoportmérkőzések: DJUSZ Kijev – FK Csíkszereda 1–2, Dorcell Belgrád – FK Csíkszereda 1–1, FK Csíkszereda – Hajdúböszörmény 6–1.
Rájátszás: FK Csíkszereda – Nagykáta 0–2, FK Csíkszereda – Debreceni Olasz Focisuli 2–0.
A helyezésért: elődöntő: FK Csíkszereda – MTK Budapest 0–1; kisdöntő: FK Csíkszereda – Újbuda 3–1.

A keret: Bíró Bence, Olteanu George, Végh Dániel, Szabó Dávid, Péter Gellért, Nagy Botond, Lukács Magor, Boér Biborka, Antal Norbert, Sándor Raul, Bontas Kristóf.

Cigándi torna
Eredmények: FK Csíkszereda – Kisvárda 3–1, FK Csíkszereda – Debreceni LOKI 1–2, FK Csíkszereda – Sárospatak 3–1.
A 3. helyért: FK Csíkszereda – Hajdúszoboszló 4–5 – büntetőkkel.

A keret: Karácsony Márk, Janovits Hunor, Erőss Ákos, Vitos Tamás, Szondi Botond, Balázs István, Fülöp Dávid, Orbán Botond, Casiadi Soma, Corbu Marius.