Három győztes mérkőzés után a negyediket elveszítette az FK Csíkszereda 2006-os korosztálya a Gheorghe Ola torna marosvásárhelyi középdöntőjén. A csíkiak másodikok lettek.

 Egy meccsen múlott

Nem sikerült a bravúr Incze Tibor edző csapatának: csütörtökön 5-1-es vereséget szenvedett a Kolozsvári Luceafărul alakulatától, így a torna második helyén végzett.

„A mutatott játékunk alapján nem volt benne a meccsben egy ilyen arányú vereség, főleg úgy, hogy az ötödik percben mi szereztük a találkozó első gólját. Az első félidő végén az ellenfél kiegyenlített, majd a második játékrész elején egy védelmi hibából már hátrányba is kerültünk. Onnantól kezdve nem tudtunk fordítani” – foglalta össze a találkozót az edző. Incze Tibor szerint összességében kiváló lehetőséget biztosított a torna arra, hogy felmérhessék, hol tart az FK Csíkszereda. „Bátran elmondhatom, hogy nagyot fejlődtünk, olyan csapatot is megvertünk a tornán, amelytől egy éve még könnyedén kikaptunk.” A torna legjobb játékosának Ureche Alexet választották.

Eddigi meccseik

 Incze Tibor csapata kedden 3-1-re legyőzte a Marosszentgyörgyi Kindert, szerdán pedig újabb két találkozót játszott: a Kovásznai Sport ForAll csapatát 4-0-ra verték az FK focisai, a Besztercei Transilvania ellen pedig 3-0-ra győztek.

Kedden kezdődött a 2006-os korosztály számára rendezett Gheorghe Ola torna középdöntője, amelyen Hargita megyét a megyei szakasz győztese, az FK Csíkszereda képviselte.