Első helyen végzett a hatcsapatos kolozsvári Dribli-majális kupán az FK Csíkszereda 2004-es korosztálya szombaton.

Először mérkőztek meg a Kárpát-medencei gyerekfocikupáért Kolozsváron. A Dribli-majális elnevezésű tornát a Fellegváron, a CMC-sportközpont füves pályáján rendezték, az eseményt a Dribli Erdélyi Gyerekfoci Klub szervezte. A tornán az FK Csíkszereda két korosztálya, a 2004-es és 2007-es csapat vett részt, a gyerekekkel három edző, Incze Tibor, Kurkó Attila és Kovács Tamás utazott el.

2004: kiváló teljesítmény

Bajkó Barna edző csapata, a 2004-es korosztály öt meccséből négyet megnyert, mindössze egyszer szenvedett vereséget. Eredmények: FK – Kolozsvári Liviu Antal-focisuli II-es csapata 10-1; FK – Kolozsvári Liviu Antal-focisuli I-es csapata 0-1; FK – Torda 5-0; FK – Kolozsvári Dribli 9-0; FK – Szatmárnémeti Il Calcio 5-3. A  2004-es korosztályban az FK Csíkszereda lett a bajnok a Szatmárnémeti Il Calcio és a Liviu Antal focisuli egyes számú csapata előtt. A legjobb játékosnak az FK tehetségét, Sándor Rault választották.

2007: ötödik hely

A 2007-es korosztálynál a debreceni Olasz focisuli nyerte a tornát, megelőzve a CFR első csapatát és a Liviu Antal- focisuli csapatát. Az FK meccsei: FK – Dribli 4-4; FK – Kolozsvári CFR 1-3; FK – Liviu Antal- focisuli 0-5; FK – Debreceni Olasz focisuli 0-4.