Nem bírt az éllovassal U15-ös Elitligás csapatunk.

Albert István és Gál Ervin együttese Feketehalom csapatát látta vendégül a bajnokság 5. fordulójában. Egy kiegyensúlyozott első félidőt követően, úgy tűnt döntetlenre végződik a 14. csoport rangadója, de a vendégek a szünet után eldöntötték a találkozót. Hiába volt két-három szép támadásunk is, játékosaink a kellő pillanatban nem voltak higgadtak. Albert István vezetőedző a meccs után elmondta:

“Az első félidő taktikai csata volt mindkét részről és nagyon döntetlen íze volt egészen a kapott gólig. Gyakorlatilag ez volt az első kapuralövése az ellenfélnek és mivel ezt gólra váltotta, onnantól kezdve fejben szétestünk. Azt kell, hogy mondjam megérdemelten nyert Codlea és nem véletlenül vannak az első helyen.”

U15-ös Elitliga, 14. csoport, 5. forduló: FK Csíkszereda – ACS Codlea 0:1 (0:0)

Gólszerző: Bastiurea (48.).

Sárga lapok: Vorga (65.), illetve Cristea (51.), Udrea (64.), Rîmbu (70+3).

FK Csíkszereda: Deáky – Ferencz, Vorga, Brügger, Tánczos, Mezei, Tóth, Györfi, Kabucz (Pap 60.), Bödő, Ambrus. Edzők: Albert István és Gál Ervin.

ACS Codlea: Roșcan (Neacșa 70+2.) – Marin (Manolache 70.), Cristea, Bastiurea (Stănilă 70+2), Chega (Rîmbu 60.), Luca, Foca, Udrea, Nicorici, Olteanu, Botezatu. Vezetőedző: Coron Dorin.

Szép Zoltán