Az országos ifjúsági bajnokságban az FK Csíkszereda U18-as és U16-os csapatai idegenben játszottak. Előbbi a Dinamo Onesti, míg utóbbi a FC Botosani vendége volt. Felemás sikerrel vették az akadályokat a csapatok.

A U18-as gárda újabb nagy lépést tett a II-es csoport 3-6. helyéért zajló rájátszás megnyerése felé. A házigazda Onesti bár a találkozó első felében vezetést szerzett a csíki csapat nem adta fel. Burus Csaba tanítványai a szünetig egyenlítettek, majd a második félidőben a maguk javára döntötték a találkozó sorsát.

A Kurkó Attila által felkészített U16-os csapatnak nem megy idegenben, legalábbis a középdöntőben. Az FK ezúttal a FC Botosani vendége volt. A mérkőzés sem indult úgy ahogy kellett volna hiszen már az első percekben igencsak véleményes büntetőhöz jutott a hazai csapat, amit értékesítettek. A csíki csapat a gól után nem kapta a ritmust, de annál jobban a hazaiak sem. A fordulást követően jóval aktívabb lett az FK, az áttörés viszont nem jött. Sőt az utolsó percekben a hazaiak újabb büntetőhöz jutottak, amelyet értékesítettek is eldöntve a találkozó sorsát.

U18, II. csoport, 3-6. helyéért, rájátszás
Dinamo Onesti – FK Csíkszereda 1–2 (1–1)
Az FK gólszerzői: Tankó Levente és Fodor Tamás.

A csoport másik összecsapásán: Petrolul Ploiesti – Astra Ploiesti 0–1.

A bajnokság állása: 1. FK Csíkszereda 18 pont, 2. Dinamo Onesti 13, 3. Astra Ploiesti 11, 4. Petrolul Ploiesti 10.

U16, középdöntő
FC Botosani – FK Csíkszereda 2–0 (1–0).

A csoport másik összecsapásán: Petrolul Ploiesti – CSMS Iasi 2–1.

A bajnokság állása: 1. CSMS Iasi 6 pont, 2. FC Botosani 6, 3. FK Csíkszereda 3, 4. Petrolul Ploiesti 3.