Folytatódott a Brassói-kupa, a múlt hétvégi tornán az FK Csíkszereda 2001/02-es korosztályú csapata vett részt: a csíkszeredaiak a 24 alakulat közül a nyolcadikok lettek.

Ilyés Róbert edző készítette fel a fiatalokat a brassói tornára, ahol a csoportkörben három meccset játszottak.

Először a Bukaresti United Soccer csapatával kerültek össze, amelyet játszi könnyedséggel 13-0-ra legyőztek. A gólszerzők: Casiadi Soma (5 találat), Bârnoagă Octavian (3), Suciu Tóni, Ferencz Róbert, Corbu Marius, Vitos Tamás, illetve egy öngól.

A második mérkőzésüket a Viitorul Vidra ellen játszották, ez az összecsapás sem okozott gondot, hiszen 7-0-ra nyertek a csíkiak. Gólszerzők: Casiadi Soma (3), Corbu Marius, Ferencz Róbert (2), illetve egy öngól.

A csoportkör utolsó találkozóján kikaptak a csíkiak, eredmény: FK – Sporting Vaslui 0-6.

A legjobb második helyek egyikét megszerezve jutottak be a csíkiak a negyeddöntőbe, ahol 4-0-ra kikaptak az FC Pitești 08 nevű alakulattól. Az 5-8. helyosztó meccsen is alulmaradtak a FK játékosai, akik a Bukaresti Pro Teamtől 2-0-ra kikaptak. Utolsó összecsapásán az FK a Bukaresti Juniorral játszott, és kétgólos vereséget szenvedett (0-2). Az FK Csíkszereda végül a nyolcadik helyet szerezte meg.

A fénykép a Brassói-kupa szervezőinek Facebook oldaláról származik.