Egygólos győzelmet aratott az FK Csíkszereda U16-os csapata az országos ifjúsági labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában hazai környezetben a Dinamo Onesti ellen, aminek köszönhetően a II-es csoport második helyére jöttek fel. Kurkó Attila legénysége egy pontra van az éllovastól. Az U18-as gárda kétgólos vereséget szenvedett.

Újabb remek hétvégét tudhat a háta mögött az FK Csíkszereda U16-os labdarúgó csapata az országos ifjúsági bajnokságban. A 11. fordulóban a csíki csapat a harmadik helyezett Dinamo Onesti gárdáját fogadta. Kurkó Attila tanítvány már a 2. percben hátrányba kerültek. Innen viszont talpraálltak. A félidő közepére Gál Tamás, illetve Galea Claudiu góljaival megfordították az állást. A második játékrész elején gyértelműen ellenfelük fölé nőtt az FK, ami következtében Gál Tamás újabb gólt ért el. A hajrá viszont izgalmas lett, hiszen tíz perccel a mérkőzés vége előtt szépítettek a vendégek, de további gólt nem tidtak szerezni. A győzelemnek köszönhetően az FK feljött a II-es csoport második helyére és jövő hétvégén az éllovas LPS Focsanit látják vendégül, akiktől csak egy pontnyi távolságra vannak.

Az U18-os csapat az Onesti ellen jól kezdett és már az első percben vezetett. A vendégek félidőre két helyzetből kettőt értéksítve fordítottak. A térfélcserét követően azonnal egyenlített az FK és akár a vezetést is átvehették volna, de a kapu előtt több helyzetet is elpuskáztak Albu László tanítványai. A kimaradt helyzetek megbosszúlták önmagukat és vendégek két gólt lőve megnyerték az összecsapást.