Felkészülési találkozókat játszottak az FK Csíkszereda csapatai a hétvégén: a C-osztályos alakulat  a Szászhermányi Infrățirea Agromec ellen, az U18-as alakulat pedig a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia U17-es korosztályos csapata ellen lépett pályára.

A szombati hermányi mérkőzésen az FK két próbajátékost is pályára küldött: a Szászrégenből érkezett Octavian Moldovant, és a Kolozsvári U fiatal játékosát, János Norbertet. János 17 éves, csíkszeredai születésű, de három éve a Kolozsvári U-hoz igazolt. Az Brassó megyei találkozón végül nem esett gól.

A FK kezdőcsapata: Dávid Norbert – Lőrincz József, Székely Ervin, Claudiu Gâlea – Majzik Adrián, Totó Szilárd, Csűrös Attila, Szotyori Krisztián – Octavian Moldovan, Györgyi Artúr, Fodor Tamás. Játszott még: Burus Bernát (kapus), Czimbalmos Zalán, Antal Hunor, Ilyés Róbert, Tankó Előd, Pál Örs, Szöllősi Márton és János Norbert.

Edzőmeccs a Puskás Akadémia ellen

Több mint egy hetet tartózkodott Székelyföldön a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia U17-es és U19-es csapata. Hazautazás előtt pénteken Székelyudvarhelyen még egy felkészülési meccset játszott a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia U17-es korosztályos csapata: a magyarországi alakulat az FK Csíkszereda U18-as csapatával mérkőzött. A Burus Csaba által irányított csíkiak 5-0-ra kikaptak.

A fénykép a székelyudvarhelyi találkozón készült.