Demény Norbert: Álmok váltak valóra

Demény Norbert: Álmok váltak valóra

A tavalyi bajnoki cím után el sem tudtuk képzelni mivel lehetne felülmúlni azt a sikert, amit fiataljaink kemény munkával elértek. Csütörtökön egy újabb álom vált valóra, székely csapatok vívták a döntőt a Románia Kupa fináléjában, melyből mi jöttünk ki győztesen. Demény Norbert vezetőedző nem akar itt megállni és szeretne duplázni, vagyis a jövő heti bajnoki döntőt is behúzná.

"Nem volt könnyű az elmúlt időszak, csak a győzelem volt a cél. Álom volt és ez valóra vált, nagyszerű nap volt, nagyszerű időszak és még mindig partiban vagyunk egy bajnoki címért, ami szintén az álom része. Most van pár napunk, hogy felfrissítsük magunkat és valóra váltsunk egy újabb álmot."

Milyen volt a Rapid stadion, mint helyszín és a hangulat itt Bukarestben?

"Nagyszerű volt, különleges emberekkel és úgy gondolom tényleg álmok váltak valóra és a legendák köztünk járnak."

Fotó: Pál Zoltán

Kell motiválni a srácokat a következő döntőre?

"A motiváció lassan belülről kell, hogy fakadjon és úgy gondolom, hogy ezek a srácok megtapasztalták, megérezték és lassan képesek önállóan előállítani ezt a dolgot. Az egyik célunk az volt, hogy minden körülmények között a legjobbat hozzuk ki magunkból. A döntők azok különleges helyzetek és különlegesen kell kezelni, megélni őket és ebből kell meríteni a jövőben."

Fotó: Pál Zoltán

Edzőként már nyert U19-es bajnokságot, most már Románia Kupát is, de még nem duplázott, most akár ez is sikerülhet. Mi kell ahhoz, hogy a Kolozsvári Universitateát legyőzzék?

"Ha ez megvalósul, akkor a mérkőzés után megmondom, de én úgy gondolom, hogy nincs recept rá. Mi megpróbáljuk a legjobbat kihozni magunkból, hogy ez mire lesz elég az a jövő titka. De, biztos vagyok benne, hogy úgy részemről, mint a stáb, a klub és a játékosok részéről is a maximális szint lesz és remélem ez elegendő lesz, ahhoz, hogy még egy trófeával gazdagítsuk a közösségünket."

Az U19-es Elitliga döntőjére május 27-én 17 óra 30 perckor kerül sor, a helyszín ezúttal is a bukaresti Rapid stadion lesz, az ellenfél pedig a bajnokságból már jól ismert Kolozsvári Universitatea.

Szép ZoltánHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza