Elitliga U14 | Győzelem havazásban

Győzelemmel kezdte a bajnokság alapszakaszának visszavágóit U14-es, elitligás együttesünk. Fazakas Tibor fiai a Jászvásári Politehnicát gyűrték le hazai pályán, téli körülmények között.

Elitliga U14 | Győzelem havazásban

Győzelemmel kezdte a bajnokság alapszakaszának visszavágóit U14-es, elitligás együttesünk. Fazakas Tibor fiai a Jászvásári Politehnicát gyűrték le hazai pályán, téli körülmények között.

Hóhullás fogadta a pályára lépő csapatokat szombaton délelőtt. A mérkőzés a körülmények ellenére remek iramot és színvonalas játékot hozott, mindkét csapat igyekezett szép futballt játszani. Ebből az ellenfél jött ki jobban, az első negyed óra letelte előtt egy távoli lövéssel megszerezték a vezetést a jászvásáriak. Hamar tudtunk válaszolni, Keresztes Tamás a 19. percben kitűnő fejesgóllal egyenlített. A szünetig nem változott az eredmény, bár több nagy helyzet is adódott az FK-s fiúk előtt.

A második játékrészt továbbra is sikerült kontroll alatt tartania Fazakas Tibor fiainak, ám a legnagyobb gólhelyzetek is kimaradtak. Végül a 63. percben Lukács Bence reagált jól egy kapu előtti kavarodásnál, és közeli találatával eldöntötte a mérkőzést. Így ugyanaz az eredmény született, mint szeptemberben, az első fordulóban, Jászvásáron.

A találkozó lefújása után Fazakas Tibor vezetőedző értékelt.

"Egy újabb jó képességű, erős testfelépítésű játékosokból álló moldvai csapatot fogadtunk, ahol az első pillanattól kezdve magasan letámadtuk az ellenfelet. Dicséretes a fiúk hozzáállása, kitartása, mert 0–1 után is magabiztosan építkeztünk, tudatosan alakítottunk ki gólszerzési lehetőségeket, amelyekből végül megszereztük a győzelmet jelentő két gólt".

Elitliga U14, 1. csoport, alapszakasz 12. forduló
FK Csíkszereda – Jászvásári Politehnica 2–1 (1–1)

Csíkszereda, Kós Károly utcai műfű
Vezette: Tifán Attila, Ilyés Csaba (mindketten Székelyudvarhely)
Gólszerzők: Keresztes Tamás (19.), Lukács Bence (63.), Ciaun Cezar (13.)
Sárga lap: Ciaun Cezar (47.)
Kiállítva: Ciaun Cezar (70+2.)
FK Csíkszereda: Kajtár András – László Ede (Fülöp László Barna, 29.), Keresztes Tamás, Nagy Imre Dániel, Lukács Bence, Szatmáry Gergő, Jánoska Máthé Krisztián, Fazakas Gellért (Rusu Márk, 64.), Orbán Hunor, Jánosi Zsolt, Ambrus Lukács (Hella-Fehér Dániel, 29.) Vezetőedző: Fazakas Tibor
Jászvásár: Pânzaru Robert – Gherman Eduard, Chirica Rareș, Ciobanita Ianis, Mihai Dan, Decuseara Tudor, Rosca Vladimir, Chiriac David (L. Florin, 53.), Diaconu Mircea, Ciaun Cezar, Rareș Denis Vezetőedző: Kerezsy Adrian

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza