Elitliga U14 | Sepsiszentgyörgyön győztek Jánosi Zsolték

Idegenbeli győzelemmel folytatta szereplését az U14-es Elitligában Fazakas Tibor együttese.

Elitliga U14 | Sepsiszentgyörgyön győztek Jánosi Zsolték

Idegenbeli győzelemmel folytatta szereplését az U14-es Elitligában Fazakas Tibor együttese.

A hajrájához érkezik lassan az U14-es korosztály számára kiírt elitligás pontvadászat. A 18. fordulóban a Sepsi OSK csapatához utazott az egyes számú csoportban vitézkedő fiatal legénységünk. Fazakas Tibor tanítványai az első játékrész hajrájában szerzett Jánosi Zsolt találattal elhozták a három bajnoki pontot és őrzik második helyüket a tabellán négy fordulóval a bajnokság zárása előtt.

A találkozót Fazakas Tibor vezetőedző értékelte honlapunknak a lefújás után.

"Nagy intenzitással kezdődött a mérkőzés, az első percekben a hazaiak előtt adódott két nagy lehetőség is, a kapusunk nagy bravúrral őrizte meg kapunkat a góltól. Ezután kiegyenlítődött a játék, maradt a nagy intenzitás, kemény párharcok jellemezték a találkozót. A félidő hajrájában egy szép akció végén szereztük meg a vezetést. A kapusunktól indult a támadás a jobb oldalon, Jánoska Máthé nagyszerű beadására pedig jól érkezett Jánosi Zsolt. 

A második játékrészben kevésbé volt veszélyes az OSK, két szabadrúgásuk szállt a kapunk felé. Nálunk Ambrus Lukács hagyott ki nagy lehetőséget a kapussal szemben állva. Összességében megérdemelten nyertünk egy lüktető mérkőzésen, amelyen a bíráskodás is nagyszerű volt. A városok közötti rivalizálás mellett is végig sportszerű volt a találkozó. A játékosok fejlődésének érdekében sok hasonló intenzitású meccsre volna szükség".

Elitliga U14, 1. csoport, 18. forduló
Sepsi OSK – FK Csíkszereda 0–1 (0–1)

Sepsiszentgyörgy
Gólszerző: Jánosi Zsolt (34.)
Sárga lap: Bajkó Miklós (14.), Jánosi Zsolt (71.)
Sepsi OSK: Ene Adrian – Orbók Hunor, Muntean Alexandru, Fülöp Farkas, Demeter Dávid, Bruma Dániel, Stinghe Hunor, Rotaru Darius, Marsavela Denis, Batu David, Andreai Daniel Vezetőedző: Brujan Sergiu
FK Csíkszereda: Kajtár András – Lukács Bence, Keresztes Tamás, Nagy Imre Dániel, Hella Fehér Dániel, Szávuly Balázs, Jánoska Máthé Krisztián Levente, Fazakas Gellért (Rusu Márk, 54.), Ambrus Lukács (Fülöp László Barna, 66.), Jánosi Zsolt, Bajkó Miklós Vezetőedző: Fazakas Tibor

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza