Elitliga U15 | Kifogott rajtunk a Dinamo

A szombati nap záró találkozóján nem bírtunk a rendkívül motivált és fegyelmezett játékot bemutató Bukaresti Dinamo fiataljaival az U15-ös Elitligában.

Elitliga U15 | Kifogott rajtunk a Dinamo

Két remekbe szabott győzelemmel örvendeztették meg csapataink szombaton a Kós Károly utcai műfüves pálya és a Sportpark közönségét. A játéknapot U15-öseink Dinamo elleni találkozója zárta, amelyen nem sikerült a pontszerzés.

A Dinamo próbálkozása vezette fel az első félidőt, a második percben szöglet után alakult ki kavarodás a kapunk előtt. Ezt még megúsztuk, ám az ötödik percben érkezett a bal alsó sarokba a vendégek vezető találata (0–1). A folytatásban több hazai próbálkozást feljegyezhettünk, ám az egyenlítés csak a félidő hajrájában jött össze Máthé Apor büntetőjével (1–1).

A második félidő újra vendégtalálattal indult, a játékrész első perce sem telt el, már a jobb alsó sarokban táncolt a labda (1–2). Ugyan mindent megtettek az egyenlítésért Ubrankovics Zoltán tanítványai, azonban a tizenhatos környékén általában elfogyott a tudomány és kevés valódi gólszerzési lehetőséget sikerült kidolgozniuk az FK-s fiataloknak. Az ellenfél sem vezetett igazán veszélyes akciókat, azonban  szűk negyed órával a vége előtt érkezett a harmadik vendégtalálat és mint kiderült, ez le is zárta a találkozót (1–3).

Folytatás egy hét múlva újra hazai pályán, a Sepsi OSK ellen.

Elitliga U15, 1. csoport, alapszakasz 5. forduló
FK Csíkszereda – Bukaresti Dinamo SC 1–3 (1–1)

Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Szakács József (Sepsiszentgyörgy), asszisztensek. Ghinea Lóránd (Sepsiszentgyörgy), Onea Alexandru (Szitabodzás)
Az FK gólját Máthé Apor szerezte büntetőből a 33. percben.
FK Csíkszereda: Karda Hunor – Orbán Márton, Sajgó Kristóf, Bíró Artur, Prezsmer Viktor (Nyegre Kund, 64.), Marian Robert (Kovács Erik, 56.), Máthé Apor, Păcuraru David, Bíró Botond, Vass Norbert (Țurcă Dragoș, 77.), Catrinoi Sebastian (Ilyés Máté, 41.) Vezetőedző: Ubrankovics Zoltán 
Dinamo: Toeoe Ianis – Damaschin Cătălin, Lungu Ivan (Medelea Lucas, 63.), Popa Ștefan (Stoica David, 41.), Gheorghe Fidanitis, Pascu Santino (Peche Erik, 41.), Anghel Ayan, Fribura Darius, Voicu Ștefan, Balca Rabu, Pandele Ianis (Bîrlogeanu Alexandru, 73.) Vezetőedző: Delcea Claudiu

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza