Elitliga U17 | A kolozsvári győzelem nem volt elég a továbblépéshez

Bár megnyerte kolozsvári mérkőzését a play-off utolsó előtti fordulójában U17-es, elitligás csapatunk, az Aradi UTA Craiova elleni győzelmnével eldőlt, hogy nem fog továbblépni a csoportkörből.

Elitliga U17 | A kolozsvári győzelem nem volt elég a továbblépéshez

Bár megnyerte kolozsvári mérkőzését a play-off utolsó előtti fordulójában U17-es, elitligás csapatunk, az Aradi UTA Craiova elleni győzelmnével eldőlt, hogy nem fog továbblépni a csoportkörből.

A vasárnapi találkozót Szakál Csaba vezetőedző értékelte honlapunknak a lefújás után.

"Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Nagyot küzdött a csapat, hogy meglegyen ez a győzelem. A csütörtöki nagy pofon után jól jött ez a siker és rengeteget is tettek ezért a srácok. Volt egy nagy álmunk, amit a csapattal együtt közösen tűztünk ki célul a bajnokság kezdetén és ez most végül sajnos nem jött össze. Szerettünk volna a négyes döntőbe jutni, ma a Kolozsvári U ellen meg is tettünk mindent, ami tőlünk tellett. Sajnos a forduló másik mérkőzésén Aradon vendégszereplő Craiova körülbelül egy csapatnyi kulcsjátékosukat, válogatottjaikat nélkülözve léptek pályára, így érthető módon kikaptak….

Sosem volt korábban olyan helyzetünk, hogy egy másik csapat segített volna jobb eredményhez, mindig magunknak kellett megküzdenünk a sikerért. Bíztunk abban persze, hogy az aradi meccs nekünk kedvezően alakulhat. Végig versenyben voltunk a play-offban, hogy megszerezzük a továbbjutást érő két hely egyikét, de a végén már nem csak a mi kezünkben volt a sorsunk. Ebben a szezonban ellenünk minden összecsapáson a legjobbjaikkal álltak fel az ellenfelek és kettőzött erővel játszottak, küzdöttek ellenünk. Ez részben nagyon pozitív dolog, mert kivívták magunknak a srácok, hogy mindenki őket akarja legyőzni, ugyanakkor jó lett volna, ha ezek a csapatok más ellenfeleik ellen is a legjobbjaikkal léptek volna pályára.

Keddtől gőzerővel készülünk az Arad elleni vasárnapi összecsapásra. Ezt a derbit ugyanúgy döntőként fogjuk kezelni, ahol most a játékvezetés biztos egyenlő lesz, nem úgy, mint legutóbb a vendégeknél. Juhos Gabinak mielőbbi jobbulást kívánunk a mai bokasérülését követően, érte is nagyot mentek a második félidőben a srácok! Ma büszkék lehettünk a csapat minden egyes tagjára, mert a Román kupa elődöntőben kapott pofon után felemelték a fejüket és meg is lett az eredménye, bizonyították azt, hogy az a meccs egy rosszul sikerült kisiklás volt. Ma akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna".

Elitliga U17, playoff, nyugati  csoport, 9. forduló
Kolozsvári Universitatea – FK Csíkszereda 0–2 (0–0)

Vezette: Suvar Alexandru Nicolae (Nagyszeben), asszisztensek: Nagy Dániel (Medgyes), Spătar Răzvan (Nagyszeben)
Gólszerzők: Pacuraru Luca (60.) , Tóth-Pál Előd (82.)
Sárga lap: Jakab Krisztián (42.), Păcuraru Luca (65.), Endrödi Erik (68.), Nagy Loránd (74.)
FK Csíkszereda: Nagy Krisztián – Juhos Gábor (Nagy Loránd, 28.), Sas David, Györfi Attila, Morhan Jonathan (Erdei Ramon, 55.), Bödő Efraim Zoltán, Kulcsár Medárd (Trombitás Dávid, 52.), Endrődi Erik, Tóth-Pál Előd, Jakab Krisztián Vezetőedző: Szakál Csaba

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza