Elitliga U17 | Fontos győzelem Temesváron

Egy-egy tavaszi döntetlen és vereség után újra győztesen hagyta el a pályát U17-es, elitligás csapatunk. Szakál Csaba fiai a Temesvári Ripensia otthonában diadalmaskodtak.

Elitliga U17 | Fontos győzelem Temesváron

Egy-egy tavaszi döntetlen és vereség után újra győztesen hagyta el a pályát U17-es, elitligás csapatunk. Szakál Csaba fiai a Temesvári Ripensia otthonában diadalmaskodtak.

Egy gólos félidei vezetés után a második játékrészben egy-egy találat esett mindkét oldalon, így három ponttal a zsebében utazhat haza U17-es, elitligás csapatunk. Jakab Krisztiánék megerősítették harmadik helyüket a táblázaton és továbbra is szorossá tették a versenyfutást a továbbjutó helyezésekért.

A találkozó után Szakál Csaba vezetőedző értékelt honlapunknak.

"Összeségében azt kaptuk, amire számítottunk. Egy nagyon masszív, több remek képességű játékos alkotta csapattal találkoztunk. Többször is bebizonyosodott már a szezon folyamán, hogy amikor a Ripensia a Colterm pályán fogadja az ellenfeleit, rendre megnehezítik a dolgukat és pontot, pontokat csípnek el. Rendkívül rossz volt a pálya talaja, irreális körülmények között kellett játszanunk, nagyon nehéz dolgunk volt, de végül megérdemelten hoztuk el a három pontot.

A vezető gólunkig jó volt a játékunk, aktívan játszottunk. Rögzített helyzetek után rendkívül veszélyesek voltunk. A Temesvár csupán egy-két pontrúgásból veszélyeztetett, akcióból egyetlen alkalommal tudtak gólhelyzetet teremteni az első játékrész végéhez közeledve. Egygólos vezetésnél nem kellett volna annyira a szépségre játszani, keresni a legtökéletesebb megoldást, ezt a pálya talaja abszolút nem is tette lehetővé, inkább gólt kell szerezni az újabb helyzetekből, amik adódtak is előttünk. Egyet ugyan sikerült is, de azt gondolom jogosan érvénytelenítették.

Nagyon nehéz egy ilyen csapat ellen visszajönni, de ettől független úgy érezzük, hogy a második félidő elején esedékes egyenlítő gól után megvoltak a lehetőségeink, amivel újra előnybe kerülhettünk volna, de erre egészen a 86.percig kellett várni. Rendkívül büszkék vagyunk mindenkire, mert ez tényleg óriási csapatmunka volt, amihez egytől-egyig mindenki hozzátette a maga részét, így sikerült legyőznünk a hazaiakat. Ez egy kulcsfontosságú győzelem volt és ezt a sikert a hiányzó játékosainknak, és Dénes Norbi erőnléti edzőnknek ajánljuk, aki ma nem tudott velünk lenni. Péntektől kapnak pár pihenőnapot a játékosok, majd ezt követően gőzerővel készülünk a Román Kupa elődöntőre, ami azért más tészta lesz, de mi sehová sem megyünk feltartott kézzel. Reméljük, tudunk majd egy újabb nagy győzelmet ünnepelni, és döntőbe kerülni!"

Elitliga U17, play-off, nyugati csoport 8. forduló
Temesvári Ripensia – FK Csíkszereda 1–2 (0–1)

Temesvár, Colterm pálya
Vezette: Rusu Razvan (Világos), asszisztensek: Băla Casian (Arad), Găluți Sergiu Tudor (Újszentanna)
Gólszerzők: Ailenei Raul (48.), ill. Jakab Krisztián (9.), Sas David (85.)
Sárga lap: Polgar Denis (81.), ill. Keszler Roland (78.)
Temesvár: T. Ioan – M. Răzvan, M. Alexandru, D. Răzvan, P. Denis, M. Tiberiu, A. Raul, M. Sergiu, G. Raul, D. David, D. Andrei Vezetőedző: Junda Aurel 
FK Csíkszereda: Nagy Krisztián – Juhos Gábor, Sas David, Györfi Attila, Keszler-Nagy Roland (Gáll Péter, 87.), Bödő Efraim Zoltán, Kulcsár Medárd, Endrödi Erik (Nagy Botond, 70.), Noveli Luca (Morhan Jonathan, 87.), Tóth-Pál Előd, Jakab Krisztián Vezetőedző: Szakál Csaba

Farkas Endre
 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza